via EkstraBladet Rabatkoder

Schweiz – Costa Rica betting tips og optakt

27. juni 2018 20:00 Nisjnij Novgorod Stadion
Schweiz V Costa Rica
VUVUVV
Sidste 6 kampe
TTTTVT
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:34

Schweiz - Costa Rica optakt og gratis betting tips

Nizhny Novgorod Stadion: Kapacitet 45,000

Schweiz møder Costa Rica og står med rigtig gode muligheder for at komme videre til 1/8-delsfinalen. En sejr kan endda gøre dem til gruppevinder, det kræver bare at de vinder med større margin end Brasilien måtte vinde over Serbien.

Schweiz vendte et truende nederlag mod Serbien til en fuldt fortjent 2-1 sejr. Nogle vil sikkert mene, at sejren var heldig med en scoring i sidste minut, men med solidt forsvarsspil og tålmodighed i opspillet sled de modstanderen op og havde flest kræfter til sidst.

Derfor var det ikke ufortjent at Shaqiri kunne score sejrsmålet efter Xhaka havde udlignet serbernes føringsmål.

Costa Rica kæmpede bravt mod overmagten og var snublende nær sensationen mod Brasilien. Costa Rica havde to kontramuligheder og ingen skud på mål i hele kampen. Det siger en hel del om det pres de var under og med en super kamp af keeper Navas, der trods alt modstod i 90 minutter.

Schweiz spiller som vi kender fra kvalifikationen ud fra en stærk defensiv og lurende på hurtige omstillinger. Godt organiseret af Zhaka ligger Zuber og ikke mindst Shaqiri og lurer på chancerne oppe foran. I denne kamp bliver det Schweiz der skal skabe kampen selv. Det vil de sikkert gøre ved at lade Costa Rica komme lidt frem på banen for bedre at få plads til frontløberne. Noget der vil passe schweizerne da det ligge naturligt for dem at spille tålmodigt.

Costa Rica har udspillet deres mulighed i dette VM og det er ganske ventet. Deres mål må nu være at få scoret et mål så de kan rejse hjem med hovedet løftet. Det bliver ikke nemt, for dagens modstander er stærke i defensiven, og Costa Rica råder ikke over de spillere, der kan gøre en forskel. Selv om de stiller op i en 3-4-2-1 opstilling, kommer det hurtigt til at ligne 5-4-1 med Urena som den ensomme mand oppe foran. En utaknemmelig position på et hold, der ikke får mange chancer.

Vores tip

Vores tip til dette opgør bliver sejr til Schweiz (handicap 0-1) set til odds 2.95. Schweiz øjner muligheden for at tage førstepladsen i gruppen fra Brasilien, hvilke de vil kunne gøre med en sejr der er et mål større end Brasilien måtte vinde over Serbien med. Det bør de gå efter og med større tålmodighed end Brasilien får Costa Rica svært ved at stå imod.

Seneste indbyrdes kampe

Costa Rica har en sejr over schweiz med i bagagen, del ligger tilbage i 2010 da du vandt en venskabskamp 1-0.

Schweiz nyheder

Xherdan Shaqiri, Granit Xhaka og Stephan Lichtsteiner kom i FIFAs søgelys da de fejrede deres triumf mod Serbien med fakter der hentyder til Albaniens tohovedet ørn. Shaqiri og Xhaka er etniske albanere og det var derfor en slet skjult politisk hilsen til Serbien. Netop politiske ytringer er bandlyst ved VM og spillerne risikerede to dages karantæne. FIFA har idømt de to stjerner en bøde hver på 10.000 schweizerfranc, mens Lichtsteiner slipper med det halve. Alle tre er altså til rådighed til denne kamp.

Costa Rica nyheder

Costa Rica har ingen skader eller karantæner og derfor en fuld trup at vælge fra.

Reklame

Schweiz - Costa Rica odds og spilforslag