via EkstraBladet Rabatkoder

Schalke – Manchester C | Bøllebank i Tyskland?

20. februar 2019 21:00 Veltins Arena
Schalke 04 V Manchester City
TUVUVT
Sidste 6 kampe
VTVVVV
Udgivet d. Sidst opdateret 7. februar 2019 @ 13:10

Schalke - Manchester City optakt

Schalke 04 tager hjemme imod Manchester C d. 20. februar kl. 21.00. Schalke ligger nummer 12 i Bundesligaen, mens Manchester C ligger nummer 2 i Premier League. Schalke blev nummer 2 i gruppe D. Manchester C vandt gruppe F.

Se vores tip

Optakt og gratis betting tips

Schalke kommer på en ilddåb her mod de engelske mestre. Denne sæson har bestemt ikke været mindeværdig for tyskerne der roder rundt under midten af Bundesligaen. Men tyske hold overgiver sig aldrig på forhånd og kan de klare en 0-0 her i første kamp, kunne sensationen lure. Det bliver svært for holdet lukker mål ind i alle deres kampe.

Manchester City er ved at lukke hullet op til Liverpool i England og er en af mine favoritter til en plads i finalen hos undertegnede. Det er uhyre svært at få point mod City og træner Guardiola har meget høje krav til sine spillere, som de heldigvis i langt de fleste tilfælde kan leve op til. Går han efter en stor sejr her, så han kan spare nogle af stamspillerne til returopgøret? Hvilken luksus!

Vores tip

Mit tip på kampen her er, at Manchester City vinder kampen . Manchesters stjernespillere vil slikke sig om munden for at få lov til at score mål. Spørgsmålet er kun hvor høj sejren bliver.

Seneste indbyrdes kampe

Schalke: 0
Uafgjorte: 0
Manchester C: 1

Holdene spillede sidst 0-2 i Tyskland i 2008.

Schalke nyheder

Breel Embolo – brækket tå
Alessandro Schöpf – knæskade
Benjamin Stambouli – brækket kindben
Steven Skrzybski – lårskade

Manchester C nyheder

Ederson Moraes – knæskade
Vincent Kompany – muskelskade

Reklame

Schalke - Manchester City odds og spilforslag