via EkstraBladet Rabatkoder

Schalke 04 – Galatasaray | Schalke kan selv afgøre deres skæbne

6. november 2018 21:00 Veltins Arena
Schalke 04 V Galatasaray
VVVTUU
Sidste 6 kampe
VTVUUT
Udgivet d. Sidst opdateret 6. november 2018 @ 11:39

Schalke 04 - Galatasaray optakt

Schalke kan med en sejr bringe sig meget tæt på en plads i ottendedels finalen. Hjemme på Veltins Arena skal de forsøge at gøre arbejdet færdigt mod Galatasaray. Med 0-0 i Tyrkiet, efter en kamp hvor Schalke havde klart flest chancer, vil værterne forvente at fortsætte dominansen i denne kamp. Galatasaray må finde inspiration i statistikken. Sidst de besøgte Veltins Arena vandt de nemlig 3-2.

Læs vores tip

Optakt og gratis betting tips

Schalke har på ingen måde kunne leve op til sidste sæsons flotte andenplads i bundesligaen. 7 point efter 9 kampe og en placering lige over bunden. Især hjemme på Veltins Arena er den helt gal. Kun et mål er det blevet til og noget skal der ske hvis det ikke skal ende helt galt. I Champions League ligger de fortsat med i kampen om at komme videre. Det vil dog kræve mere end uafgjort mod Galatasaray og Porto.

Galatasaray er fint med i toppen af den tyrkiske superliga. De er rigtig stærke på hjemmebane, men de er til at have med at gøre når de spiller ude. Træner Fatih Terim, der netop har forlænget kontrakten, er en erfaren herre. I ham har tyrkerne en kapacitet der helt sikkert har set hvor de vil kunne ramme Schalke. I den omvendte kamp havde Galatasaray det spillemæssige overtag, men der manglede kvalificerede afslutninger. Kan de forbedre den del af spillet er de ikke uden chancer i denne kamp.

Vores tip

Vores tip til kampen er spil på udesejr. Schalke er bestemt ikke en skræmmende modstander for tiden. Med erfaringen fra det første opgør er der gode muligheder for, at Galatasaray har kigget modstanderen ud. Min fornemmelse er, at kan gæsterne organisere deres forsvar og sætte nogle kontrastød ind, vil de også kunne rejse hjem med de tre point.

Schalkes chance ligger i at presse på fra start uden at give gæsterne mulighed for at slå kontra. Spørgsmålet er om holdet har tilstrækkelig med selvtillid til at gå efter sejren. Har de ikke det komme de næppe videre til ottendedelsfinalerne.

Unibet tilbud: Få pengene tilbage ved straffespark

Seneste indbyrdes kampe

De to hold mødtes også i gruppespillet i 2013. Her vandt Galatasaray i Tyskland mens det blev uafgjort i Tyrkiet. I sidste runde spillede de 0-0 hos Galatasaray.
SCHALKE: 0
Uafgjort: 2
GALATASARAY: 1

SCHALKE nyheder

Angriberen Cedric Teuchert er ude med en hofteskade.

GALATASARAY nyheder

Der er ikke melding om skader eller holdopstilling.

Find flere Champions League tips her…

Juventus – Manchester United

Viktoria Plzen – Real Madrid

FC Bayern München – AEK Athen

Reklame

Schalke - Galatasaray odds og spilforslag