via EkstraBladet Rabatkoder

Saudi Arabien – Egypten betting tips og optakt

25. juni 2018 16:00 Volgograd Arena
Saudi-Arabien V Egypten
TTTTVT
Sidste 6 kampe
TTUUTT
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:34

Saudi Arabien - Egypten optakt

Volgograd Arena: Kapacitet 45,000

Saudi Arabien støder her i tredje runde ind i Egypten d. 25. juni kl. 16.00. En taber i denne dyst må temmelig sikkert sige farvel og tak allerede efter indledende runde.

Saudi Arabien var efter min mening temmelig uheldige i deres åbningskamp og lukkede lige lidt for mange mål ind til at man for alvor kan se dem som en trussel. Egypten kom også fra deres første kamp med et nederlag, men med en frisk Mohamed Salah på holdet igen, må de påtage sig favoritværdigheden her.

Hvis begge hold har tabt deres kampe i anden runde vil denne kamp være uden betydning for puljen, idet de så begge må rejse hjem og lade Rusland og Uruguay gå videre til ⅛-dels finalerne. Jeg har dog et lille håb om, at Egypten har en lille chance endnu, inden denne kamp fløjtes i gang. Jeg vil i hvert fald glæde mig til at opleve Salah i hopla her, hvor han burde være mester for et mål eller to.

Gratis betting tips

Saudi Arabien har ikke mere at spille for i gruppen og kan højest efterlade et godt indtryk i denne kamp imellem to oliestater. De fik nok at se til mod russerne i åbningskampen, hvor de dog viste lidt format i første halvleg, for så at falde helt sammen i anden halvleg.

De kunne have tabt med mange flere mål mod russerne og jeg forventer også de bliver besejret af Uruguay i kamp to. Jeg kunne godt tænke mig at se nogle nærgående forsøg fra saudiernes forreste, men det bliver måske mod naboerne fra det andet kontinent det skal lykkes.

Egypten kunne heller ikke stille meget op mod russerne, men fik dog en scoring sat ind af Kong Salah, godt nok på straffe, men spørg lige Ronaldo om de tæller med… De hold også russerne uden scoring indtil pausen, hvor de også fik vist et par farlige forsøg. Med Mohamed Salah klar igen efter skulderskaden skal de nok vise deres offensive kvaliteter imod de tamme saudiere.

Vores tip

I mine øjne er Egypten et meget stærkere mandskab end Saudi Arabien og de bør kunne hive en sejr hjem også selvom der ikke er det store på spil. Men æren og de 3 point vil Egypten ikke rejse hjem uden. Egypten vinder kampen kan spilles hos betfair til odds 1,74, hvilket er godt betalt.

Seneste indbyrdes kampe

Holdene har kun mødt hinanden en gang tidligere og det var helt tilbage i 2005, hvor Egypten vandt 1-0. Så det er ikke en kamp vi kan lægge så meget i.

Reklame

Saudi Arabien - Egypten odds og spilforslag