via EkstraBladet Rabatkoder

Rusland – Saudi Arabien betting tips og optakt

14. juni 2018 17:00 Luzhniki Stadion
Rusland V Saudi-Arabien
UTTTVT
Sidste 6 kampe
TTVVTU
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:34

Optakt og gratis betting tips

Luzhniki Stadion: Kapacitet 80,000

Åbningskampen ved dette VM står mellem hjemmeholdet Rusland, der møder Saudi Arabien på mægtige Luzhniki Stadion torsdag d. 14. juni kl. 17.00. Selvom det ikke lyder af en festforestilling, så er det alligevel interessant af mange årsager, fordi den lægger linjen for spillet, dommere og fans.

Rusland har heldet med sig i lodtrækningen og lægger her ud mod turneringens dårligste mandskab (sammen med Panama). Så russerne kan ikke undsige sig en kæmpe favoritrolle i denne kamp. De er pisket frem af deres hjemmepublikum, som gerne vil se et russisk hold komme videre fra den indledende runde, hvilket ikke er lykkes de seneste tre gange ved VM.

I deres sidste træningskamp spillede russerne 1-1 hjemme mod Tyrkiet. Nu ved jeg godt, at spillerne kan have ømme ben efter en hård omgang i træningslejren, men det var ikke imponerende det russerne viste i den kamp. Især den russiske højre forsvarsside virkede meget åben og gavmild. Her er noget at rette op på i træningslejren med en uges tid til åbningskampen.

Yuri Zhirkov fra Zenit er manden, det hele skal gå igennem. Han er deres kreatør, men det er svært at udføre høj kunst på den plads, når ens medspillere ikke har kvaliteten til at spille med på øverste niveau. Forrest sætter russerne deres lid til Fedor Smolov som den store frelser. Bevares, han skal nok finde nettet en gang eller to i denne meget meget lette gruppe A, men han vil ikke blive turneringens topscorer med de kvaliteter.

“De grønne falke” som er saudiernes kælenavn er med igen efter 12 år ude i kulden, men der er ikke de store forventninger til oliestaten. De har mest påkaldt sig opmærksomhed på trænerposten, hvor Bernt van Marwijk blev fyret efter at have fået holdet kvalificeret til VM. Herefter overtog en argentiner i to måneder. Nu er det så endnu en argentiner man forsøger sig med, nemlig Juan Antonio Pizzi, som klarede sig godt med Chile i Copa America 2016, hvor de fik guld. Kvaliteten af de to mandskaber tåler ingen sammenligning, og jeg tror saudierne bare er glade for at være med, og kan de snuppe et point hist og her er alle glade.

I venskabskampen mod Peru viste Saudi Arabien ikke den største styrke mod Danmarks kommende modstander til VM. Peru vandt let 3-0 i den kamp. Saudierne er i disse år under en stor omvæltning, fordi de bedste spillere nu har fået lov til at rejse til udlandet og høste erfaring, ja de opfordres nærmest til at komme afsted. De fleste af deres spillere kommer dog stadig fra deres egen liga. De spiller ud fra et koncept om at trække tempoet ud af kampen, og så slå til på et kontraangreb. Hold øje med den farlige Nawaf Al-Abed.

Vores tip

Begge hold scorer
De fleste tænker sikkert at åbningskampe er kedelige, nervøse og meget målfattige kampe. Men faktisk er der blevet scoret mange mål i disse kampe, og her hvor det er en stor mod en lille, så tror jeg faktisk også på en målrig kamp. Det er ikke altid det samme som en spændende kamp. Det lykkedes for saudierne at score mod Italien i en træningskamp op til VM, så de kender vejen til nettet.
Begge hold scorer Bwin har fine odds 2,75 på det spil, hvilket er fint betalt, og hvorfor ikke gå efter lidt penge har i starten af turneringen?

Seneste indbyrdes kampe

Disse to hold har aldrig mødtes tidligere til en turnering. En venskabskamp tilbage i 1993 vandt Saudi Arabien med 4-2

Ruslands hold

Målmænd: Igor Akinfeev / Vladimir Gabulov / Andrei Lunyov

Forsvar: Mario Fernandes / Vladimir Granat / Sergei Ignashevich / Fyodor Kudryashov / Ilya Kutepov / Andrei Semyonov / Igor Smolnikov

Midtbane: Denis Cheryshev / Alan Dzagoev / Yuri Gazinsky / Alexander Golovin / Daler Kuzyaev / Anton Miranchuk / Alexander Samedov / Alexander Yerokhin / Yuri Zhirkov / Roman Zobnin

Angreb: Artyom Dzyuba / Alexei Miranchuk / Fyodor Smolov

Saudi Arabiens hold

Målmænd: Mohammed Al Owais / Yasser Al Mosailem / Abdullah Al Mayouf

Forsvar: Mansoor Al Harbi / Yasser Al Shahrani / Mohammed Al Breik / Motaz Hawsawi / Osama Hawsawi / Omar Hawsawi / Ali Al Bulaihi

Midtbane: Abdullah Al Khaibari / Abdulmalek Al Khaibri / Abdullah Otayf / Taiseer Al Jassim / Houssain Al Mogahwi / Salman Al Faraj / Mohamed Kanno / Hattan Bahebri / Salem Al Dawsari / Yahya Al Shehri / Fahad Al Muwallad

Angreb: Mohammad Al Sahlawi / Muhannad Assiri

Reklame

Rusland - Saudi Arabien odds og spilforslag