via EkstraBladet Rabatkoder

Rusland – Kroatien betting tips og optakt

7. juli 2018 20:00 Fisjt Olympiske Stadion
Rusland V Kroatien
VTVVUT
Sidste 6 kampe
VVVVVT
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

Optakt og gratis betting tips

Fisht Stadion: Kapacitet 48,000

Rusland og Kroatien mødes på lørdag til VM-semifinalen på det olympiske stadion i Fisjt nær Sotji. Værterne har imponeret dette VM med overbevisende sejre over Saudi-Arabien og Egypten og de skabte en kæmpe sensation, da de i straffesparkskonkurrencen sparkede Spanien ud af VM.

Kroatien håber på igen at nå semifinalerne, som de gjorde det til VM i 1994, hvilket var det første VM Kroatien deltog i, efter at have fået uafhængighed. Begge hold skulle ud i forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence før de gik videre til semifinalerne, så det er to hårdtprøvede mandskaber der tørner sammen på lørdag, i jagten på det eftertragtede VM-trofæ.

Det bliver en tæt kamp, hvor Kroatiens stjernespækkede midtbane kommer til at gøre forskellen. Men Ruslands sejr over Spanien gør også, at man endnu engang ikke kan udelukke en overraskelse, selvom vi tror på en sejr til Kroatien.

Vores tip

Smal sejr til Kroatien under 1,5 mål. Vi tror denne kamp bliver en taktisk affære, og der bliver scoret under 1,5 mål, da Rusland har vist sig at være mestre i at forsvare.

Hvis man skal spille på en målscorer, kunne det meget vel blive et langskudsmål fra Barcelonastjernen Ivan Rakitic.

Rusland Team nyheder

Rusland vil være uden en af deres mest markante spillere, da en knæskade holder Alexander Kokorins ude af denne kamp. Uden Kokorin bliver rollen som angriber delt af Fyodor Smolov og Artyom Dzyuba. Cherchesov har besluttet at bruge mange unge spillere til dette VM, herunder de 22-årige tvillinger Anton og Alexei Miranchuk.

Kroatien Team nyheder

Kroatien har et fuldt hold klar uden skader og frygten for at Ivan Rakitics var skadet viste sig at være ubegrundet, så det er et friskt hold der møder Rusland.

Seneste indbyrdes kampe

De to nationer har mødt tre gange tidligere, men det er aldrig blevet til en russisk sejr.

Rusland og Kroatien spillede to gange mod hinanden under kvalifikation til Euro 2008, og begge kampe endte uafgjort. Deres seneste møde var en venskabskamp tilbage i 2015, hvor Kroatien vandt 3-1.

Reklame

Rusland - Kroatien odds og spilforslag