via EkstraBladet Rabatkoder

Rusland – Egypten betting tips og optakt

19. juni 2018 20:00 Skt. Petersborg Stadion
Rusland V Egypten
VUTTTV
Sidste 6 kampe
TTUUTT
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:34

Rusland - Egypten optakt og gratis betting tips

St. Petersburg Stadion (Krestovskyi Stadion): Kapacitet 67,000

Værtslandet Rusland tager imod Egypten torsdag den 19. juni. Rusland fik en drømmestart på VM med en sejr over Saudi Arabien på hele 5-0. Men de møder hårdere modstandere, når de tager imod Egypten og senere Uruguay. Rusland har haft det svært ved de seneste års slutrunder, og røg således fra VM 2014, EM 2016 og Confederations Cup i 2017 med en exit efter gruppespillet.

Vi tror på, at Rusland går videre fra gruppespillet, men ryger ud i ottendedelsfinalerne, hvor Russerne skal møde etteren eller toeren fra den stærke Gruppe B med favoritterne Portugal og Spanien. Egyptens store stjerne, Mohamed Salah, ser ud til at være kommet sig over sin skade fra finalen i Champions League, og at spille på Salah som målscorer, eller første målscorer, i kampen vil være et særdeles godt bud.

Kampen mellem Rusland og Egypten ser på papiret ud til at hælde lidt mod en russisk sejr, men egypternes stjernespiller Mohamed Salah kan i den grad gøre ondt på ethvert forsvar. På trods af en overlegen sejr på 5-0 i åbningskampen, viste russerne svagheder i forsvaret mod et dårligt saudiarabisk hold. Derfor tror vi, at begge hold scorer, og der er særdeles gode chancer for at Mohamed Salah kommer på måltavlen. Værtslandet har en fordel i en massiv opbakning fra publikum, men de har stadig brug for at få lidt mere styr på defensiven.

Vores tip

Vi tror på en kneben hjemmebanesejr til værtsnationen og det på trods af superstjernen Mohamed Salah. Han er i en helt utrolig form, men resten af det Egyptiske hold er i forhold til russerne for svage, og derfor vinder værtslandet. Men der er masser der tyder på, at det bliver en underholdende kamp, og vi tror, at begge hold scorer og en kneben russisk sejr.

Rusland Team nyheder

Lokomotiv Moskvas 22-årige angriber og midtbanespiller Aleksei Miranchuk kan blive en stor oplevelse til dette VM. På trods af sin unge alder har han allerede spillet 41 kampe for Lokomotiv Moskva og scoret 8 mål. Han har et godt blik for spillet og har gode løb i dybden.

Egypten Team nyheder

Det er værd at holde øje med den talentfulde 23-årige spiller Mahmoud Hassan, bedre kendt under hans kælenavn Trézéguet. Han spiller på midtbanen, men han har scoret 14 mål i 29 kampe for Kasımpaşa i den tyrkiske Süper Lig, så måske han bliver den næste Mohamed Salah.
Rusland vs Egypten odds og spilforslag

Seneste indbyrdes kampe

Rusland og Egypten har ikke tidligere mødtes i en officiel landskamp.

Ruslands hold

Målmænd: Igor Akinfeev / Andrey Lunev / Vladimir Gabulov

Forsvar: Fedor Kudryashov / Vladimir Granat / Ilya Kutepov / Sergei Ignashevich / Andrey Semenov / Mario Fernandes / Igor Smolnikov

Midtbane: Yuri Gazinskiy / Alan Dzagoev / Alexsandr Golovin / Yuri Zhirkov / Aleksandr Erokhin/ Daler Kuzyaev / Alexsandr Samedov / Roman Zobnin / Anton Miranchuk / Denis Cheryshev

Angreb: Aleksey Miranchuk / Artem Dzyuba / Fedor Smolov

Egyptens hold

Målmænd: Essam El Hadary / Sherif Ekramy / Mohamed El-Shennawy

Forsvar: Ayman Ashraf / Ahmed Fathi / Saad Samir / Mahmoud Hamdy / Mohamed Abdel-Shafy / Ahmed Hegazi / Ali Gabr / Omar Gaber / Ahmed Elmohamady

Midtbane: Tarek Hamed / Abdallah Said / Shikabala / Mahmoud Kahraba / Mohamed Elneny / Sam Morsy / Ramadan Sobhi / Mahmoud Hassan / Amr Warda

Angreb: Mohamed Salah / Marwan Mohsen

Reklame

Rusland - Egypten odds og spilforslag