via EkstraBladet Rabatkoder

Roma – Real Madrid | Finalen i gruppe G

27. november 2018 21:00 Stadio Olimpico
Roma V Real Madrid
TVVUUV
Sidste 6 kampe
TVVVVT
Udgivet d. Sidst opdateret 26. november 2018 @ 16:54

Roma - Real Madrid optakt

Roma tager hjemme imod Real Madrid tirsdag d. 27. november kl. 21.00. Roma ligger nummer 6 i den hjemlige liga, mens Real Madrid ligger nummer 6 i deres hjemlige liga. Roma vandt i sidste runde 1-2 ude mod Spartak Moskva. Real Madrid vandt med hele 5-0 ude mod Viktoria Plzen.

Vores tip

Optakt og gratis betting tips

Roma nåede i sidste sæson til semifinalen, hvor Liverpool endte med at sende dem ud. Her kan de så få lov til at drille de forsvarende mestre, hvis de vinder kampen og dermed også gruppe G. De giver på papiret en nemmere modstander i knald eller fald kampene efter jul. Ved uafgjort vil Real Madrid beholde førstepladsen på en bedre målscore, som de næppe lader sig indhente på.

Det vil helt bestemt ikke passe kongeklubben fra Madrid at skulle komme videre fra en andenplads, men det bliver de små marginaler, der kan komme til at afgøre det. Mon ikke Real Madrid finder en anden end Ramos, der er tvivlsom, på en dødbold og sikrer sig mindst det ene point her? Det vil ligne dem, her år et efter Ronaldo må andre træde til.

Vores tip

Mit tip på kampen her er, at Real Madrid vinder og begge hold scorer. Det er hold, der er meget målsøgende, der mødes i denne kamp. De her skal nok blive en god og underholdende kamp, hvor de nok skal sørge for mål i begge ender. Bemærk at de to hold aldrig har spillet uafgjort mod hinanden.

Spil 50 kr. på en sejr til Real Madrid – vind 500 kr. med 888sport

Seneste indbyrdes kampe

Roma: 4
Uafgjorte: 0
Real Madrid: 6

Den omvendte kamp Vandt Real Madrid med 3-0.

Roma nyheder

Konstantinos Manolas – skadet
Luca Pellegrini – skadet

Real Madrid nyheder

Nacho Fernandez – skadet
Sergio Ramos – lyskenskade
Casimero – skadet
Sergio Reguilon – skadet

Find flere aktuelle Champions League tips her…

Tottenham – Inter

Juventus – Valencia

Manchester United – Young Boys

Reklame

Roma - Real Madrid odds og spilforslag