via EkstraBladet Rabatkoder

Roma – Porto | Roma skal have styr på forsvaret, ellers kan historien gentage sig…

12. februar 2019 21:00 Stadio Olimpico
Roma V Porto
VVUTUV
Sidste 6 kampe
UVVVUU
Udgivet d. Sidst opdateret 11. februar 2019 @ 13:01

Roma - Porto optakt

Der er revanche i luften over Stadio Olimpico. Senest de to hold mødtes var det nemlig Porto der trak det længste strå, endda med en sejr på hele 3-0 i Rom. Roma har lidt problemer med at holde koncentrationen gennem en hel kamp. Det koster point og de hænger kun lige akkurat på som nummer fire i Serie A.

Porto fører derimod Primeira Liga og har ikke de samme problemer i forsvaret. Modstanden er nok lidt svagere i Portugal, men formen er fin og Porto er ikke uden chancer for at nå ¼-finalen.

Se vores tip

Optakt og gratis betting tips

Roma havde en ganske fredelig kamp mod Chievo som optakt til dette opgør. De var uden førstevalget i mål, Robin Olsen, samt forsvarsklippen Konstantinos Manolas. Dette forhindrede på ingen måde en sikker 3-0 sejr over bundproppen. Målene blev fordelt mellem Romas tre topscorere, Stephan El Shaarawy, Aleksandar Kolarov og Edin Dzeko.

Kampen mod Porto er en kamp Roma vil bruge mange kræfter på. Da de samtidig står overfor et forholdsvis let program i Serie A, kan træner Di Francesco tillade sig at slide lidt ekstra på de bedste spillere i truppen.

Porto mistede en af deres bedste målskytter, Moussa Marega, og har ikke vundet siden han udgik. Nu er det ikke for Porto ikke har andre målscorere, men det er helt klart et stærkt våben de må se bort fra. De to uafgjorte resultater i de seneste kampe betyder ikke, at førstepladsen i ligaen er kommet i fare. Alligevel må træner Sergio Conceicao have lidt rynker i panden, for det lægger et noget større pres på Tiquinho og Brahimi.

Vores tip

Vores tip til kampen er spil på hjemmesejr. Roma er stærke hjemme på Stadio Olimpico og bør kunne holde Porto fra de store chancer. Skulle Robin Olsen ikke blive klar til kampen, så har Roma en fuldgod erstatning i den rutinerede Antonio Mirante. Porto kan få problemer i offensiven i Maregas fravær og der vil næppe være plads til ineffektivitet hvis der skal point med hjem til Portugal.

Seneste indbyrdes kampe

Roma og Porto mødtes i kvalifikationen til Champions League i 2016. Her vandt Porto 3-0 i Rom og spillede 1-1 på hjemmebane. Dermed blev Roma sendt i Europa League, mens Porto nåede 1/8-finalen.

ROMA: 0
Uafgjort: 1
PORTO: 1

ROMA nyheder

Konstantinos Manolas og Robin Olsen er tvivlsomme til kampen.

PORTO nyheder

Holdets topscorer Moussa Marega pådrog sig en muskelskade i den seneste kamp. Han kan dermed, i værste fald, være færdig for denne sæson.

Se flere Champions League tips her…

Liverpool – Bayern München

Atletico Madrid – Juventus

Schalke – Manchester City

Lyon – Barcelona

Ajax – Real Madrid

Reklame

Roma - Porto odds og spilforslag