via EkstraBladet Rabatkoder

Roma – CSKA Moskva | Roma er klar til den russiske hær

23. oktober 2018 21:00 Stadio Olimpico
Roma V CSKA Moskva

All Unibet customers

Risikofrit spil: Pengene igen ved straffespark!

18+, spillemyndigheden.dk
1. Kun udvalgte markeder 2. Gælder for Premier League & Champions League kampe 3. Kun tabende bets mellem 50 og 800 kr. refunderes 4. Generelle vilkår og betingelser gælder.
Flere regler & vilkår
UTVVVT
Sidste 6 kampe
VVUVTV
Udgivet d. Sidst opdateret 22. oktober 2018 @ 14:27

Roma - CSKA Moskva optakt

Roma’s fans ser frem til endnu en kamp på Stadio Olimpico hvor CSKA Moskva kommer på besøg. Ikke så underligt efter 5-0 over Victoria Plzen. Træner Eusebio Di Francesco havde efterspurgt mål fra Eden Dzeko inden kampen. Dzeko kvitterede med et hattrick og dermed er et stigende pres på angriberen effektivt afværget.

Læs vores tip

CSKA red stormen af og slog selveste Real Madrid hjemme i Moskva. Dermed er hærens hold på en flot førsteplads i gruppe G. I dette opgør må de undvære den nu forhenværende landsholdskeeper Igor Akinfeev, idet han fik brokket sig til sit andet gule kort imod Real Madrid. Det bliver derfor 20-årige Georgi Kyrnats der skal forsøge at holde romerne fra scoringer.

Optakt og gratis betting tips

Roma skuffede i Serie A med et 0-2 nederlag hjemme mod SPAL. Trods et solidt overtag og rigeligt med chancer var effektiviteten der bare ikke. Roma var eller ved at finde formen, men måske spillernes fokus allerede var på denne kamp. Eusebio Di Francesco bør ikke få problemer med at sætte holdet op til kampen. Der er en plet der skal vaskes væk og Romas entusiastiske fans skal nok lade holdet vide, at de kræver sejr over de russiske gæster.

CSKA vandt senest uden problemer over bundholdet Makhachkala. Viktor Goncharenko sparede nogle af de offensive kræfter efter sejren var inden for rækkevidde. Der er stor optimisme i Moskva-klubben efter sejren over Real Madrid. De betyder, at et godt resultat i Rom vil bringe CSKA meget tæt på avancement fra gruppe G.

Vores tip

Vores tip til kampen bliver spil på over 2,5 mål. Roma er pæn favorit i dette opgør. Med Real Madrids svigtende resultater er der pludselig ekstra hård kamp i gruppen. Hjemmeholdet er normalt ganske målfarlige og da CSKA øjner succes samt er farlige på kontra, ligger det til en kamp hvor begge hold kommer på tavlen.

Unibet tilbud: Pengene tilbage på tabet spil hvis der bliver straffespark

Seneste indbyrdes kampe

Roma og CSKA var i gruppe sammen for 4 år siden. Ved det tilfælde spillede de uafgjort 1-1 i Moskva og i Rom vandt Roma hele 5-1.
ROMA: 1
Uafgjort: 1
CSKA MOSKVA: 0

ROMA nyheder

Der er ikke melding om skader eller holdopstilling.

CSKA MOSKVA nyheder

Der er ikke melding om skader eller holdopstilling.

Læs flere Champions League tips her…

Liverpool – Røde stjerne 24.10.2018

Real Madrid – Viktoria Plzen 23.10.2018

Barcelona – Inter 24.10.2018

Reklame

Roma - CSKA Moskva odds og spilforslag