via EkstraBladet Rabatkoder

Røde Stjerne – PSG | Der bliver stjerner for alle pengene her

11. december 2018 21:00 Stadion Rajko Mitic
Røde Stjerne Beograd V Paris Saint-Germain
VVVTUV
Sidste 6 kampe
UUVVVU
Udgivet d. Sidst opdateret 11. december 2018 @ 12:02

Røde Stjerne Beograd - Paris Saint Germain optakt

Røde Stjerne møder hjemme PSG i sidste runde i gruppe C. Alle hold i gruppen har noget at spille for, men det ser unægtelig svært ud for hjemmeholdet.

Se vores tip her

PSG skal bruge en sejr for at være sikre på en plads i 8-dels finalerne. Derfor ligner det endnu en afklapsning af Røde Stjerne, om end det nok ikke bliver 6-1 som det endte i Paris. Røde Stjerne slog Liverpool i den sidste hjemmekamp, men havde ikke kvaliteten til at true Napoli. Det betyder, at alt andet end en sejr betyder slut med europæisk deltagelse for denne sæson. Går de efter det kan de bliver straffet alvorligt.

Optakt og gratis betting tips

Røde Stjerne har siden deres nederlag i Napoli vist vanlig styrke i den serbiske Superliga. Tre kampe er resulteret i tre sejre og en målscore på 8-1. Vladan Milojevic kan således føle sig rimelig sikker på, at det er et hold i topform der løber på banen til denne vigtige kamp. Mere kan han dårligt forlange, ud over en koncentreret indsats mod et hold der er mindst en klasse bedre end dem selv.

PSG har noget atypisk smidt point i deres to seneste kampe. Først blev de ramt af en sen udligning i Bordeaux og senest måtte de nøjes med 1-1 i Strasbourg. I den kamp havde Thomas Tuchel valgt at spare nogle af de mere rutinerede kræfter. Desuden sad Neymar ude med en skade. Det skulle vise sig at komme til at koste et par point.

Neymar er angiveligt tilbage på træningsbanen efter en lyskenskade og bliver sikkert klar til denne vigtige kamp. Det er dog altid svært med den slags skader, da de har det med at bryde op hvis man forcerer et comeback.

Vores tip

Vores tip til kampen er spil på over 2,5 mål. Dette er en kamp begge hold skal vinde. Røde Stjerne for at have chancen for at komme i Europa League og PSG for at være sikre på at komme videre i Champions League.

Derfor er det forventeligt, at begge hold vil gå efter de chancer der byder sig, med den risiko det indebærer for at få et kontraangreb imod sig. Det, samt 6-1 resultatet fra den omvendte kamp, lover godt for underholdningen. Med så meget på spil vil angrebet formodentligt blive prioriteret højere end defensiven.

Få lige nu op til 1000 kr. i velkomstbonus med Betfair

Seneste indbyrdes kampe

PSG vandt hele 6-1 i den omvendte kamp.

RØDE STJERNE: 0
Uafgjort: 0
PSG: 1

RØDE STJERNE nyheder

Nenad Krsticic sidder ude med karantæne.
Richmond Boakye er tvivlsom.

PSG nyheder

Colin Dagba og Jesé er på skadeslisten.
Neymar træner men er tvivlsom efter en lyskenskade.

Se flere aktuelle Champions League tips her…

Monaco Dortmund

Barcelona – Tottenham

Inter – PSV Eindhoven

Club – Brugge – Atletico Madrid

Liverpool – Napoli

Galatasaray – Porto

Reklame

Røde Stjerne - PSG odds og spilforslag