via EkstraBladet Rabatkoder

Real Madrid – FC Viktoria Plzen | Comeback for de forsvarende mestre?

23. oktober 2018 21:00 Bernabeu
Real Madrid V FC Viktoria Plzeň
TTTUTV
Sidste 6 kampe
UVVTVT
Udgivet d. Sidst opdateret 22. oktober 2018 @ 14:50

Real Madrid - FC Viktoria Plzen optakt

3. runde af UEFA Champions League byder på Real Madrid, der hjemme på det berømte Estadio Santiago Bernabéu tager imod tjekkiske Viktoria Plzen. CSKA Moskva fører gruppen efter chok-sejren over de forsvarende mestre. Det er på tide med et comeback, hvis Real Madrid skal nå det Champions League niveau, de er så berømte for.

Læs vores tip

Optakt og gratis betting tips

Real Madrid kommer til denne kamp med den dårligste start de længe har haft. De har ikke vundet i de seneste 4 kampe i den hjemlige liga, og i Champions League tabte de den sidste kamp på chokerende vis imod CSKA Moskva.

Det lader til at tabet på Ronaldo har betydet langt mere end hvad de måske havde forventet. Deres defensiv har været decideret ringe i denne sæson, hvilket man ikke kan forstå hvis man kigger på papiret. Men deres største problem har nok været at de ikke har kunne få deres offensiv til at spille. Karim Benzema har haft svært ved at finde netmaskerne, hvilket han er blevet kritiseret længe for. Gareth Bale har til gengæld set rigtig god ud, og de har helt bestemt brug for at han kan fortsætte sit høje niveau.

Plzen ligger nummer et i deres hjemlige liga, og det virker til at de har et godt tag på den. I denne Champions League gruppe ligner de dog det klart ringeste hold, og det bliver næsten umuligt at komme ud af gruppen. Plzen tabte deres seneste gruppespils kamp med hele 5-0 imod Roma, hvor de ikke havde en chance. Jeg tror ikke at Plzen kan opnå specielt meget i dette års Champions League, udover noget erfaring med verdens eliten. De har bare ikke niveauet til at kunne spille med.

Jeg er overbevist om at denne kamp bliver kampen hvor Real Madrid på hjemmebane vil forsøge at komme tilbage på sporet. Derudover ser jeg det som en god mulighed for hjemmeholdet, at give publikum en oplevelse, som der desværre har været lidt for få af denne sæson.

Vores tip

Jeg ser personligt ikke denne kamp gå anderledes end en stensikker sejr til Real Madrid. De er det klart bedre hold og på trods af at de har fået en forfærdeligt start på sæsonen, så burde de med lethed kunne slå et svagt Plzen mandskab. Oddset på Real Madrid sejr er ikke specielt højt, men den kan eventuelt spilles med et handicap. Oddset på en ren Real Madrid sejr er set til odds 1,10.

Betfair tilbud: Odds 6.00 på at Real Madrid vinder

Seneste indbyrdes opgør

Real Madrid – 0
Uafgjort – 0
Plzen – 0

De to hold har aldrig tidligere mødt hinanden.

Real Madrid nyheder

Real Madrid kommer til kampen næsten med bedste mandskab. Deres eneste skade er Daniel Carvajal der er ude med en lægskade. Carvajal er en vigtig brik i deres spil, men mod et svagt Plzen mandskab bør det ikke have den store betydning.

Plzen nyheder

Plzen har en enkelt skade i form af Jan Kopic der er ude med en Ankelskade, og det vides ikke hvornår han er tilbage.

 

Se flere Champions League tips her…

Champions League: Liverpool vs. Røde Stjerne Beograd

Champions League: Barcelona – Inter

Champions League: Roma – CSKA Moskva

 

Reklame

Real Madrid – Plzen odds