via EkstraBladet Rabatkoder

REAL MADRID – ROMA | Årgang 0 efter Ronaldo og Zidane

19. september 2018 21:00 Bernabeu
Real Madrid V Roma
VVVTVV
Sidste 6 kampe
TUVTVT
Udgivet d. Sidst opdateret 19. september 2018 @ 9:51

Real Madrid - Roma optakt

Real Madrid tager hjemme imod Roma i 1. Runde af gruppespillet i Champions Leagues gruppe G onsdag d. 19. september kl. 21.00. Real Madrid ligger nummer 2 i den spanske La Liga, mens Roma ligger nummer 9 i den italienske Serie A. De øvrige hold i gruppe G hedder CSKA Moskva og Viktoria Plzen.

Se vores tip til kampen

Optakt og gratis betting tips

De forsvarende mestre fra Real Madrid lægger hårdt ud mod medfavoritterne fra Roma. Zidane er væk og ind er kommet den tidligere spanske landstræner Julen Lopetegui, der var parat til at opgive jobbet for at komme til kongeklubben. Så få dage før VM blev han afsat fra jobbet som spansk landstræner.

Ronaldo trak også væk fra Madrid i sommers til Juventus, så det er nye tider i Real for mange. Hvordan kan man følge op på den succes, som Zidane har givet klubben? Man kan kun skuffe, hvis de forventer det samme fra dag 1. Og det gør man i denne klub. Kan man ikke blive mestre, skal der en titel hjem fra CL.

Overvejer du at spille på denne kamp? Se aktuelle betting tilbud

Real Madrid har lagt flyvende ud med tre sejre i La liga ud af tre mulige, og kun målscoren holder dem bagved rivalerne fra Barcelona. Kun supercuppen mod naboerne fra Atletico er tabt. Så den nye træner er kommet fint fra start. Ellers er det de velkendte stjerner med Ramos, Kroos, Modric og Bale som river modstanderne op og spadserer sig til mange sejre.

Det bliver en lang turnering og der skal givetvis roteres på pladserne i løbet af sæsonen, for ikke at slide spillerne ned for hurtigt. Materialet er der til at løfte holdet efter Ronaldo, der efter min mening er på vej nedad i sin karriere, så måske var det det helt rigtige tidspunkt at få ham ud af døren. Måske der nu bliver lidt mere plads til de andre stjerner.

Roma var lige ved at få Liverpool i ubalance i sidste sæsons semifinale i CL. Det endda på et tidspunkt, hvor alle tænkte, at de ikke havde en kinamands chance for noget. De fik vist, at de kæmper til det sidste og måtte forlade turneringen efter en målfest med 6-7 samlet. Cheftræner Di Francesco, der tidligere selv har været spiller i Roma, ser frem til at møde Real Madrid. Han hentede FCK’s svenske målmand til Rom, og han har da også været starter i kampene. Det er dog kun blevet til en sejr ud af tre mulige i den hjemlige Serie A.

Romerne sætter deres lid til at bosnieren Edin Dzeko sammen med tjekken Patrick Schick kan skabe de fornødne chancer til at komme på måltavlen. I forsvaret er det en nydelse at følge brasilianeren Juan Jesus med sine elegante bevægelser. Han vil få en travl aften i Madrid og mon ikke vores svenske målmand må kapitulere et par gange mod overmagten.

Vores tip

Mit tip på kampen her er at Kampen ender over 2,5 mål. Real Madrid skal nok få hul på bylden og romerne er også i stand til at sætte minimum et mål ind. Så et oplagt valg her er at spille på 3 mål eller flere i denne kamp.

Få op til 1.000kr i velkomstbonus med Betfair

Seneste indbyrdes kampe

Real Madrid: 5

Uafgjorte: 0

Roma: 5

Seneste møde i Madrid Vandt Real Madrid med 2-0.

Real Madrid nyheder

Alle mand forventes klar, kun Jesús Vallejo er tvivlsom med en lårskade. Han er dog tilbage på træningsbanen.

Roma nyheder

Hos italienerne er der flere ude med skader. Patrik Schick er ude med en lyskenskade. Rick Karsdorp er ude med en skade i ribbenene. Alessandro Florenzi er ude i længere tid med en knæskade.

Reklame

Real Madrid - Roma odds og spilforslag