via EkstraBladet Rabatkoder

Real Madrid – Liverpool betting tips og optakt

26. maj 2018 20:45 Olympiske Stadion i Kijev
Real Madrid V Liverpool
UVTUUV
Sidste 6 kampe
VTTUVU
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:34

Real Madrid - Liverpool Betting Tips

Real Madrid – Liverpool optakt til 2018 UEFA Champions League finalen på Olimpiyskiy National Sports Complex i Kiev i Ukraine.

Real Madrid vil forsøge at omskrive historiebøgerne igen ved at score et hattrick i Champions League-titler. Samtidig håber Liverpool på deres første sejr i turneringen siden 2005, og det vil i så fald være ”the Reds” sjette Champions League-titel.

Optakt og gratis betting tips

Champions League har vist sig at være en helt særlig turnering for Zinedine Zidane – både som spiller og som træner. Efter at have vundet titlen som spiller med Real Madrid tilbage i 2002, kunne Zidane – efter kun få måneder i sit første job som træner – løfte det samme trofæ som træner i 2016. Derefter hjalp han Real Madrid med at blive første hold, som med succes forsvarede Champions League-titlen i den moderne version af turneringen. Nu går Madrid efter den tredje titel i træk, og dette er ikke set siden midten af 1970’erne, hvor Bayern München vandt den europæiske mesterholdsturnering tre gange i træk. Madrid har masser af erfaring med på holdet – Sergio Ramos og Cristiano Ronaldo har begge vundet adskillige indenlandske og europæiske trofæer flere gange i træk.

Ronaldo forbliver stjernenavnet for Real Madrid i endnu en Champions League-finale. Den 33-årige gjorde op med spekulationerne om et karrieredyk ved at score 45 mål i lige så mange optrædener- inklusive 15 mål i kun 12 kampe i Champions League. Ronaldo skal kun score to mål til for at matche sin egen Champions League-rekord på 17 mål i en enkelt turnering. Selv om portugiseren i særdeleshed vil være i rampelyset, bør bidragene i denne sæson fra spillere som Casemiro og Sergio Ramos ikke overses.

Få forventede, at Liverpool ville nå de afgørende runder i Champions League – og da slet ikke finalen – da klubben vendte tilbage til den europæiske topturnering efter tre års fravær. ”The Reds” har imidlertid blæst alle modstandere på deres vej omkuld. Efter at have gået glip af Europa League-trofæet for to år siden, vil træner Jürgen Klopp forsøge at uddrive de europæiske cup-dæmoner i Kiev. Dette er også Liverpools første Champions League-finale siden 2007, hvor de tabte til AC Milan. Efter en noget broget indsats i Europa i det sidste årti, er denne sæsons indsats i Champions League en stor lettelse for Liverpool.

Mohamed Salah er den mest værdifulde spiller i denne Champions League-finale med en værdi på 168 millioner euro. Faktisk værdiansættes Salah betydeligt højere end Ronaldo (109 mio. €) på grund af en fabelagtig sæson. Den 25-årige har scoret 46 mål og leveret 14 assists i 54 kampe. Det er dog svært at overse et lille formdyk i løbet af de sidste par uger. Klopp har dog to andre angrebsmuligheder i form af Roberto Firmino og Sadio Mane. Duoen kan score mål – også selvom Salah ikke er på toppen.

Vores Tip

Klopp har haft det svært, når det gælder cupfinaler, og tyskeren har kun vundet én ud af hans seks cupfinaler. Klopp gik allerede glip af Champions League, da han var i Borussia Dortmund. Men det nuværende Liverpool-hold giver ham en eminent mulighed for at gøre en ende på denne kedelige rekord. Få hold kan klare den angrebsintensitet, Liverpool kommer med, men ”the Reds” er blevet svigtet af middelmådigt forsvar bagtil. ”The Reds” har imidlertid vundet anerkendelse denne sæson ved at score flere mål end deres modstandere frem for blot at parkere bussen. Real Madrid har dog betydeligt større erfaring, og det vil være forkert at undervurdere denne kvalitet i så store kampe. ”Los Blancos” har vundet de to seneste Champions League-finaler med nogenlunde det samme hold. Selv om der er flere spørgsmålstegn ved Madrids skrøbelige forsvar, synes spanierne altid at være i stand til at hæve niveauet, når der er noget på spil. Tilbage i 2007 gjorde AC Milans erfaring, at de kunne overvinde Liverpool, og det vil ikke være overraskende, hvis historien gentager sig et årti senere. Hverken Liverpool eller Real Madrid har været i forlænget spilletid i Champions League i denne sæson. Det bedste spil ville være at satse på en Real Madrid sejr på 5-4.

Seneste indbyrdes kampe

Real Madrid og Liverpool deler 17 Champions League-titler mellem sig. De to hold har kun mødt hinanden fire gange siden deres første møde i den europæiske cupfinale i 1981. Liverpool har en lille fordel med tre sejre i forhold til Madrids to sejre.

Real Madrid nyheder

Zinedine Zidane var bekymret for Cristiano Ronaldos fysiske form for et par uger siden, men disse bekymringer er forsvundet som dug for solen. Real Madrid har et helt kampklart mandskab til rådighed til denne kamp.

Liverpool nyheder

Jürgen Klopp har fået et boost med Emre Can og James Miller tilbage i træning efter deres respektive ryg- og muskelskader. Der er dog stadig tvivl om, hvorvidt duoen bliver klar til Champions League-finalen. Joel Matip er allerede blevet udelukket på grund af en lårskade, mens Alex Oxlade-Chamberlain også skal tilbringe en rum tid på sidelinjen med sin knæskade.