via EkstraBladet Rabatkoder

Real Madrid – CSKA Moskva | Kan moskva undgå blodbad på Bernabéu?

12. december 2018 18:55 Bernabeu
Real Madrid V CSKA Moskva
VVVVTV
Sidste 6 kampe
VUTVVT
Udgivet d. Sidst opdateret 11. december 2018 @ 12:12

Real Madrid - CSKA Moskva

Når Real Madrid om ganske få dage åbner op for CSKA Moskva på Bernabéu, bliver det uden tvivl en kamp som langt de fleste af os vil huske. Real Madrid er suveræne favoritter i dette opgør, men moskva er kendt for ikke at lade sig tryne blot fordi de er underdogs.

Se vores tip

Optakt og gratis betting tips

Når Moskva besøger Real Madrid, kommer det uden tvivl ikke til at gå stille for sig. Det kan godt se ud som om at CSKA Moskva er akilleshælen hos Real Madrid. Det tidligere nederlag til Real Madrid var samtidig den eneste kamp i de sidste 33 champions league kampe, hvor Real Madrid måtte forlade arenaen uden at score mål. Og hvis CSKA Moskva formår at lave samme stunt igen, vil de være det første hold til at besejre Real Madrid på både ude- og hjemmebane, siden Juventus udførte mirakler i 2008-09.

Vores tip

Men det er ingen tvivl om, at det ikke bliver nogen nem opgave der venter CSKA moskva. Faktisk bliver de kun spået til en sejrschance på 6% imod Madrid. Jeg forventer helt klart at se en 2-måls sejr til Real Madrid i dette opgør.

Få lige nu op til 1000 kr. i velkomstbonus med Betfair

Seneste indbyrdes kampe

CSKA Moskva har vist overraskende højt niveau i denne omgang af Champions League indtil videre, og har faktisk formået både at spille uafgjort – og endda også at spille sig til en sejr – over drengene fra Real Madrid. Det betyder at disse to hold står fuldt ud lige – i hvert fald internt.

Real Madrid nyheder

Real Madrid har været i modvind i de sidste par kampe. Både iblandt spillerne, men også mere bogstaveligt, hvor Courtois rent faktisk skød skylden på vinden, da snakken gik på et sløvt Real Madrid hold i kampen imod Huesca. Alt tyder dog på at truppen er samlet igen, og at vi kan forvente at se et stærkt hold imod Moskva.

CSKA Moskva nyheder

Moskvas seneste nederlag til Plzen kan meget vel betyde, at det bliver et særdeles demotiveret hold der møder Real Madrid i det kommende opgør. Alt i alt har holdet ikke meget at kæmpe for, og på trods af at de tidligere har vist enkelte gode stunder i deres kampe, kan det være en indikation for at det måske blot har været mere held end forstand?

Se flere aktuelle Champions League tips her…

Viktoria Plzen – Roma

Benfica – AEK Athen

Manchester City – Hoffenheim

Ajax – FC Bayern

Young Boys – Juventus

Valencia – Manchester United

Reklame

Real Madrid - CSKA Moskva odds og spilforslag