via EkstraBladet Rabatkoder

Real Madrid – Ajax | Får Ajax endelig skovlen under Real Madrid?

5. marts 2019 21:00 Bernabeu
Real Madrid V Ajax
VVVVV
Sidste 6 kampe
VTVUV
Udgivet d. Sidst opdateret 26. februar 2019 @ 18:31

Real Madrid - Ajax optakt

Hvis du ser Real Madrid – Ajax opgøret på Live stream, så er der med garanti lagt op til et brag af en revanchekamp for Ajax. De to hold har vist sig at være forbavsende ligeværdige – særligt i deres sidste opgør. Men har Ajax det der skal til, for at kunne vippe ”Kongerne af Champions League” af pinden i dette opgør?

Se vores tip

Real Madrid – Ajax optakt

Der er ingen tvivl om at både Ajax og Real Madrid er hold i absolut topklasse. Real Madrid skuffer aldrig med deres imponerende teknik, og generelt set er klubben et af de mest bundsolide indenfor fodbold. Det er ikke utænkeligt at flere af Real Madrids bænkevarmere, besidder talent og teknik nok til at kunne starte ude hos andre Champions League hold.

Ajax er dog også altid garant for gode overraskelser. Mange rynker på næsen af Ajax, og henviser til at de ”aldrig bliver PSV”. Men Ajax bør ikke undervurderes, for klubben er én af Europas absolut største talentfabrikker. Det skaber en særlig dynamik på grønsfæren, og gør klubben utroligt farlig for selv den mest rutinerede modstander.

Optakt og gratis betting tips

Med Champions League godt i gang, er der faktisk god grund til at tro, at Ajax kan få skovlen under Real i denne omgang. De to klubber ligger side om side rent pointmæssigt, og dette på trods af at Real Madrid i gruppespillet har haft væsentligt nemmere modstandere end Ajax (behøver jeg nævne Real Madrid’s 0-3 resultat imod CSKA Moskva?). Så med lidt held, så kan hollænderne komme ud med et betydeligt hak i bæltet, når de forlader Bernabéu.

Vores tip

Der er ingen tvivl om at der venter os en fantastisk kamp. Og hvor end jeg gerne ville, kan jeg simpelthen ikke forestille mig at Real Madrid taber bolden igen. Særligt ikke på hjemmebane. Derfor er mit bud en 2-måls sejr til Real Madrid.

Seneste indbyrdes kampe

Sidste gang de to skulle dyste, endte det med en 2-1 sejr til spanierne. Og dette var endda på Ajax’ hjemmebane. Et mål i starten af 2. halvleg af Benzema bragte Real Madrid foran 1-0, men det blev hurtigt udlignet af Ziyech i 75. minut. Og i 12 minutter efterfølgende var der et reelt håb for Ajax, som dog på fornemste vis blev slukket af Asensio i 87. minut.

Real Madrid nyheder

Real Madrid er i øjeblikket kommet i lidt modvind i medierne. Til dels fordi Bale ikke gør det nemt for holdet at bevare den gode tone, med sin opførsel over hans scorede mål i kampen imod Atlético Madrid. Udover Bales charme, har klubben p.t. også problemer med undersøgelser imod Sergio Ramos. Indtil videre er begge i spil, men det er uvist om skyggen der er blevet kastet over klubben får betydning i de senere kampe.

Ajax nyheder

Mere roligt ser det ud i Ajax’ lejr, hvor der i skrivende stund ikke er noget særligt at melde ind.

Reklame

Real Madrid - Ajax odds og spilforslag