via EkstraBladet Rabatkoder

RØDE STJERNE – NAPOLI | Offensive serbere møder italiensk tålmodighed

18. september 2018 21:00 Stadion Rajko Mitic
Røde Stjerne Beograd V Napoli
VVUVUV
Sidste 6 kampe
TVTVVT
Udgivet d. Sidst opdateret 17. september 2018 @ 13:56

RØDE STJERNE – NAPOLI optakt

Crvena Zvezda, eller Røde stjerne Beograd som du måske bedre kender dem som, tager imod italienske Napoli i denne første kamp i gruppe C. Der er ingen tvivl om, at Napoli er favoritter og at Røde Stjerne får svært ved at komme videre fra denne gruppe. Det er på hjemmebane de skal gøre sig forhåbninger om at samle point sammen, med tanke på at PSG og Liverpool er de to andre hold de skal møde.

Find tilbud til kampen her

Se vores tip

Optakt og gratis betting tips

Røde Stjerne har for første gang kvalificeret sig til Champions League gruppespillet. De suveræne serbiske mestre er startet hvor de slap sidste sæson og står med maksimum point efter 6 kampe. Den serbiske liga er ikke den stærkeste man kan deltage i, med 3-4 gode hold. Derfor er Røde Stjernes overlegenhed i sidste sæson, med blot 11 mistede point og en målscore på 75-15 i 30 kampe på en lidt billig baggrund. Det er heller ikke de mest imponerende modstandere de har været oppe imod i kvalifikationen til gruppespillet, men de kom trods alt forbi Salzburg i sidste runde, med to gange uafgjort.

Napoli er anderledes rutineret når det gælde europæiske turneringer. Den stærke traditionsklub var tæt på mesterskabet i sidste sæson, men måtte bøje sig for Juventus til sidst. En plads i top-3 i 6 ud af de seneste 8 sæsoner vidner om en vis styrke. Det vil også være en stor skuffelse hvis de ikke skulle komme videre fra gruppen. Napoli er normalt i stand til at sætte sig igennem også på udebane og bør gå efter en sejr her.

Vores tip

Mit tip lyder spil på udesejr. Napoli er en klasse over Røde Stjerne og selv om de er på udebane bør de kunne sætte sig igennem. Røde Stjerne kommer ud for en helt anden modstand end de er vant til fra deres hjemlige liga, eller fra de modstandere de har mødt i kvalifikationen. Samtidig er Napoli godt klar over, at skal de videre til knock-out kampene, så er der næppe råd til at sætte point til mod Røde Stjerne.

Hjemmeholdet er vant til at spille meget offensivt og det vil passe Napoli glimrende. De er eksperter i at spille tålmodigt, men er effektive når chancerne byder sig.

Få bonus med NordicBet her

Seneste indbyrdes kampe

Der er ikke registreret nogle tidligere møder.

RØDE STJERNE: 0
Uafgjort: 0
NAPOLI: 0

RØDE STJERNE nyheder

Røde Stjerne har hentet forstærkning efter kvalifikationen til Champions League gruppespillet.

Jonathan Cafu er lejet i Bordeaux, Marko Marin er hentet i Olympiakos og så er klubbens tidligere topscorer Richmond Boakye hentet tilbage fra Kina.

Alle tre ovennævnte spillere kom på scoringslisten i Røde Stjernes storsejr over Radnik. 6-0 blev resultatet.

NAPOLI nyheder

Forsvarsspilleren Vlad Chiriches pådrog sig en korsbåndsskade I kamp for Rumænien og skal under kniven.

Der er ikke meldt om skader i truppen efter weekendens 1-0 sejr over Fiorentina.

Reklame

RØDE STJERNE - NAPOLI odds og spilforslag