via EkstraBladet Rabatkoder

Røde Stjerne – Liverpool betting tips & optakt

6. november 2018 18:55 Stadion Rajko Mitic
Røde Stjerne Beograd V Liverpool
VVVTVV
Sidste 6 kampe
UVVVUT
Udgivet d. Sidst opdateret 5. november 2018 @ 15:14

Røde Stjerne Beograd - Liverpool optakt

Hvis du leder efter et næsten sikkert bet, så må du ikke gå glip af Crvena Liverpool kampen. Tror man på diverse bookmakere rundt omkring på nettet, så er det svært at se hvordan sejren ikke skal kunne gå til engelsk side i det kommende opgør.

Læs vores tip

Optakt og gratis betting tips

Liverpool er helt klart storfavoritter i det kommende opgør imod de røde stjerner, og det tyder ikke på, at hjemmebanefordelen er nok til at vinde slaget imod englænderne.

Liverpool har sejret i deres seneste 3 kampe, med 4-1 over Cardiff, 1-0 over Huddersfield, og forrygende 4-0 over Røde Stjerne, da de gæstede Anfield for et par dages tid siden.

Vi forventer helt klart at se endnu en sejr til Liverpool, men om den bliver helt lige så opsigtsvækkende som sidste gang, kommer i stor udstrækning an på hvordan Røde Stjerne formår at udnytte deres hjemmebanefordel.

Indtil videre ser det ud til at blive en glimrende sæson for Liverpool, og med en delt 1. plads med Manchester City, vil der helt klart for liverpool være en mulighed for, at kunne bibeholde denne placering. Manchester Citys næste opgør er imod Southampton, en kamp hvor Manchester City ligeledes står som storfavoritter.

Vores tip

Selvom Liverpool er på udebane, er der næppe nogen tvivl om, at holdet ser ud til at være i absolut topform i disse dage. Og taget i betragtning at sidste opgør med disse to hold, endte i en absolut ødelæggelse af Røde Stjerne Beograd, tør vi godt satse på, at det bliver en 3-0 sejr til Liverpool i denne omgang. Der er bred enighed blandt bookmakerne om, at dette opgør kommer til at lande i Liverpool’s favør – på trods af Crvenas hjemmebanefordel.

Få 1000 kr. velkomstbonus med Bwin – klik her!

Seneste indbyrdes kampe

Da Liverpool tog imod de røde stjerner, endte det med en gigantisk lussing fra englænderne. Ikke mindre end 4-0 kom stillingen til at hedde, da kampen blev fløjtet af. Udover en 4-0 sejr viste Liverpool også fænomenal boldkontrol, og kom faktisk til at sidde på bolden i 66% af kampen. Ligeledes bliver det interessant at se om de kan bibevare samme høje tekniske standard i næste opgør, hvor de også er storfavoritter.

Røde Stjerne nyheder

Crvena er på det seneste kommet i vælten med rygter om både matchfixing og chikane, så det ser ikke ud til at de hverken har heldet med sig i medierne – eller på grønsfæren.

Liverpool nyheder

Mohamed Salah og hans helbred, har været det helt store diskussionsemne i sportens verden det sidste stykke tid. Med tvivl om hvorvidt han kunne spille i opgøret mod Arsenal, bliver det interessant at se om vi får ham at se i startopstillingen imod Crvena. Klopp melder dog klart ud, at der ikke er nogen grund til bekymring.

Læs flere Champions League tips her…

Benfica vs. Ajax

Inter Milan – FC Barcelona

Atletico Madrid – Dortmund

 

Reklame

Røde Stjerne vs. Liverpool odds og spilforslag