via EkstraBladet Rabatkoder

Randers – SønderjyskE | Randers reb eller honningkager?

21. oktober 2018 14:00 BioNutria Park Randers
Randers FC V SønderjyskE
TUTVTV
Sidste 6 kampe
VTVUVV
Udgivet d. Sidst opdateret 8. oktober 2018 @ 16:11

Randers - SønderjyskE optakt

Randers tager hjemme imod SønderjyskE søndag d. 21. oktober kl. 14.00. Randers ligger nummer 10 i den danske superliga, mens SønderjyskE ligger nummer 9. Randers tabte med hele 4-0 til FCK i Parken i sidste runde. SønderjyskE slog hjemme rivalerne fra Vejle med 3-0.

Vores tip

Optakt og gratis betting tips

Randers kunne ikke stille meget op mod FCK i Parken og måtte indkassere hele 4 mål i den kamp. Det er der ikke så meget at sige til, for nogle gange møder man bare hold, som er stærkere på alle pladser. I dagens kamp kommer der til gengæld en modstander, som man bør kunne matche.

Cheftræner Thomas Thomasberg er da også godt klar over at det er på hjemmebanen hans hold er stærkest. Men skal man op i den bedste halvdel kræver det også, at man kan vinde på udebane, og det har holdet endnu ikke formået i denne sæson.

SønderjyskE fik nok lidt dommerhjælp i 3-0 sejren over Vejle, der blev reduceret til 10 mand allerede efter 18 minutter. Og den fordel forstod sønderjyderne at udnytte. Ser man bort fra kampen mod Nordsjælland er SønderjyskE faktisk inde i en god stime, hvor de får points samlet sammen. Nu må de i denne kamp vise, at de er i stand til at vinde på udebane også. Ellers bliver det et efterår, hvor de kan se at der bliver længere og længere op til top seks i superligaen.

Vores tip

Mit tip på kampen her er, at kampen ender uafgjort. Begge hold har brug for at få point for at kunne blive ved med at se frem til en top-6 placering. SønderjyskE er ikke så giftige på udebane og jeg tror de lægger en meget defensiv taktik til denne kamp. Så det lugter meget af en deler.

Se en oversigt over nyeste betting bonusser her

Seneste indbyrdes kampe

Randers: 2
Uafgjorte: 3
SønderjyskE: 5

Seneste møde mellem de to mandskaber i Randers endte 3-0 sejr til Randers.

Randers nyheder

Jannik Skov Hansen – skadet
Marcus Mölvadgaard – skadet

SønderjyskE nyheder

Joao Pereira – skadet
Johan Absalonsen – skadet

Reklame

Randers - SønderjyskE odds og spilforslag