via EkstraBladet Rabatkoder

Randers – Horsens | Sorteper til begge hold?

10. marts 2019 12:00 Cepheus Park Randers
Randers FC V AC Horsens
TTTVVV
Sidste 6 kampe
TTVUTU
Udgivet d. Sidst opdateret 4. marts 2019 @ 10:53

Randers - Horsens optakt

Randers tager hjemme imod Horsens d. 10. marts kl. 12.00. Randers ligger nummer 9 i superligaen, mens Horsens ligger nummer 10. Randers tabte i sidste runde 3-0 ude mod SønderjyskE. Horsens tabte ude 1-0 mod Esbjerg.

Se vores tip

Optakt og gratis betting tips

Det var en nedslående kamp Randers diskede op med i det sønderjyske. Selvmål af Marxen og bagud med 3 ved pausen. Spørgsmålet er så nu om Randers i det hele taget gider kæmpe for en plads i top-6 efter denne sløve præstation. I det lys bliver kampen her virkelig afgørende, for uden de tre points ser det næsten umuligt ud for kronjyderne.

For Horsens var det lige ved og næsten i Esbjerg. De var godt med i kampen og havde også muligheder, men det ville bare ikke gå de gules vej i denne kamp. Så nu er det ved at være sidste udkald for Horsens. Træner Bo Henriksen var ellers hurtigt ude efter nederlaget og afskrive top-6. Men matematisk er de stadig med i kapløbet.

Vores tip

Mit tip på kampen her er, at under 2,5 mål. Det er ikke de skarpeste skytter i ligaen, der mødes her og der kan være svært at se, hvor målene skal komme fra.

Seneste indbyrdes kampe

Randers: 4

Uafgjorte: 3

Horsens: 3

Den seneste kamp i Randers endte 0-1.

Randers nyheder

Simon Graves Jensen – skadet
Emil Riis Jakobsen – afsoner karantæne

Horsens nyheder

Mathias Nielsen – skadet tvivlsom
Hallur Hansson – afsoner karantæne