via EkstraBladet Rabatkoder

Randers FC – Hobro IK | Slaget om Kronjylland

19. august 2018 14:00 BioNutria Park Randers
Randers FC V Hobro IK
TUVUU
Sidste 6 kampe
TTTUV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

Randers spiller hjemme mod naboerne fra Hobro søndag d. 19. august kl. 14.00. Det er Superligaens nummer 8 mod nummer 13. Det må man vist have lov til at kalde slaget om Kronjylland. To hold som ikke kan være helt tilfredse med starten på sæsonen skal her jage lidt medvind.

Find din bookmaker idag

Optakt og gratis betting tips

Randers skal ud i det andet lokalopgør på en uge. I sidste uge måtte de nøjes med 0-0 mod rivalerne AGF i en lidt chancefattig kamp. Så efter det flotte og vanvittige comeback i anden halvleg i Esbjerg blev det hverdag igen for angriberne. Randers kan i hvert fald ikke gøre sig håb om at komme med i top-6 med så få sejre på kontoen. Skal man derop kræver det, at man undgår de mange uafgjorte, som helst skal vendes til 3 points, ikke mindst hjemmekampene. Her får de i hvert fald en god mulighed for at bevise det, når formsvage Hobro kommer på besøg.

Læs vores tip

Det kan godt være Randers fik trænet for meget defensiv efter kampen i Esbjerg, hvor forsvaret så meget dårlige ud i det meste af den kamp. Det er så altid rart at komme fra næste opgør med nul mål imod sig. Træner Thomas Thomasberg roste da også sit forsvar efter kampen mod Randers. Men det er bare ikke det der sælger billetter, når der ikke bliver scoret kasser i fodboldkampe. Tilskuerne vil se mål og har det altid sjovere med en 2-2 kamp. Så skal de nok komme igen næste søndag.

For Hobro var det en kæmpe forløsning at få tre points for første gang i denne sæson. Dagens mand i skysovs var uden tvivl Sabbi, der med to flotte mål fik sat holdet i vinderrollen mod svingende OB. Så nu bliver det spændende at se, om de kan følge op på den sejr med en skadet Kirkevold. Han bliver svær at undvære for Hobro. Men mon ikke Sabbi har tænkt sig at gøre sit til at man ikke vil savne ham så meget.

I mine øjne er Hobro ikke et hold til top 6. Der er ikke plads til så langt mellem sejrene og de mange målløse opgør, som man så i sidste sæson. Så for Hobro kommer denne sæson til at handle om overlevelse, og der er de yderst sårbare over for skader. De har ganske vist allerede nu mødt både FCK og Brøndby, så det er nu der skal points på kontoen, hvis de skal overleve denne sæson i superligaen. Det bliver en tæt bund, så alle points kommer til at få afgørende betydning.

Vores tip

Hobro uden Pål Kirkevold. Det lyder målfattigt. Og når Randers er tilfredse med at forsvaret lukke af lyder det her som en gentagelse af sidste kamp i Randers, hvor ingen af holdene formåede at score.

Så mit bud lyder på under 1,5 mål i kampen. Under 1,5 mål er set til 3,30 hos 888Sport, hvilket er et glimrende odds.

Kom igang med at bette med 888sport her

Seneste indbyrdes kampe

Randers: 5
Uafgjort: 3
Hobro: 2

Seneste møde i Randers endte målløst 0-0 i februar måned i år.

Randers nyheder

Mikael Boman – skadet men er tilbage i træningen

Hobro nyheder

Pål Kirkevold – fodskade – tvivlsom
Danny Olsen – skadet
Jacob Tjørnelund – skadet
Julian Kristoffersen – meniskskade ude til midten af september

Reklame

FRC - HIK odds