via EkstraBladet Rabatkoder

Randers FC – OB | Betting tips og optakt

29. juli 2018 14:00 BioNutria Park Randers
Randers FC V OB
UTVVVU
Sidste 6 kampe
UTTVVU
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

Randers FC - OB optakt

Randers tager imod OB på BioNutria Park Randers til et opgør mellem to mandskaber der ha fået en blød start på sæsonen. Hjemmeholdet var tæt på en sejr i Horsens senest, men måtte tage til takke med 1-1 efter at have indkasseret et straffespark kort før tid. Nyindkøbte Benjamin Stokke fik scoret sit første mål og spillede en god kamp så længe kræfterne rakte.

Klik her for at se vores tip

OB kom helt skævt i gang i opgøret hjemme mod SønderjyskE og var bagude 0-2 ved pausen. 17 årige Mathias Jørgensen kom ind efter pausen og fik reduceret gæsternes føring. Dermed har det unge talent scoret i begge OB’s kampe i denne sæson. Spændende at se op han ikke snart har gjort sig fortjent til en plads i startopstillingen.

Vores tip

Vores tip til kampen er en handicap sejr til Randers (+1). Set til odds 1.57. Randers taber sjældent til OB på hjemmebane og da fynboernes forsvar har lukket mål ind på stribe i de første kampe, ligner det ikke en sejr til OB. Randers har i forsvaret Erik Marxen til at rydde op og tage sig af høje indlæg og det gør han glimrende.

Den største trussel OB kan komme med er Mathias Jørgensen, men det er ikke sikkert, at han får chancen fra start. Hjemmeholdet vil helt sikkert håbe på, at der er flere mål i Benjamin Stokke efter scoringen i debutkampen i Horsens. Han bliver kun bedre med mere træning sammen med de nye holdkammerater og med bedre kampform.

Spil på RFC – OB og få velkomstbonus her

Seneste indbyrdes kampe

Randers: 12
Uafgjort: 13
OB: 18

Resultaterne er jævnt fordelt mellem de to hold, men det er værd at bemærke at Randers på hjemmebane ikke har tabt til OB i de seneste syv opgør.

Randers FC nyheder

Randers mangler stadig noget i angrebet og tester i øjeblikket en ghaneser ved navn Fatawu Abdul Safiu. Han fik en time på banen i reservekampen mod AGF, men uden den store succes idet gæsterne vand 4-0.

OB nyheder

Der er ingen større nyheder fra det fynske på nuværende tidspunkt.

Randers FC forventet startopstilling

Patrik Carlgren, Johnny Thomsen, Jonas Bager, Erik Marxen, Kevin Conboy, Mikkel Kallesøe, Nicolai Poulsen, André Rømer, Saba Lobjanidze, Marcus Mølvadgaard, Benjamin Stokke

OB forventet startopstilling

Sten Grytebust, Kenneth Emil Petersen, Alexander Ludwig, Ryan Johnson Laursen, Jacob Barrett Laursen, Jeppe Tverskov, Janus Drachmann, Mathias Greve, Troels Kløve, Nicklas Helenius, Anders K. Jacobsen

Reklame

RFC - OB odds og spilforslag