via EkstraBladet Rabatkoder

Randers FC – Brøndby IF | Optakt og betting tips

16. juli 2018 20:15 BioNutria Park Randers
Randers FC V Brøndby IF
VVVUTV
Sidste 6 kampe
VVVVVU
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

Optakt og gratis betting tips

Randers fik reddet sig endnu en sæson i superligaen selvom de sluttede næstsidst i grundspillet og det kun lige på en bedre målscore end Helsingør. Der er ikke meget der tyder på, at denne sæson skal byde på større forbedringer og Randers må nok indstille sig på at skulle kæmpe for overlevelse endnu en gang. De er godt klar over det og erkender deres plads i fødekæden, med henvisning til muligheden for at holde på deres bedste spillere.

Bashkim Kadrii og Mayron George er to profiler der er væk siden sidste sæson. Det samme er keeper Hannes Halldorsson der er blevet erstattet med Patrick Carlgren som er hentet i Konyaspor i Tyrkiet.

Brøndby lignede længe en dansk mester i sidste sæson, men de snublede til sidst og måtte tage til takke med andenpladsen. De komme helt sikkert til at gøre sig gældende igen i denne sæson, men der er sket væsentlige udskiftning i truppen og det giver lidt usikkerhed omkring holdets styrke. Pukki, Rønnow, Kliment og Halimi er væk. Ind er kommet Marvin Schwäbe i målet samt Dominik Kaiser og Anthony Jung, der begge er hentet i RB Leipzig. Det er spillere der ventes meget af på vestegnen. Mest spændende er måske kroaten Ante Erceg med en fortid i Hajduk Split. Han har ambitioner om at blive topscorer og har allerede imponeret i træningskampene bl.a. med to scoringer mod CSKA Sofia.

Vores tip

Vores tip til kampen er en sejr til Brøndby og Ante Erceg scorer. Brøndby kommer med ambitioner om at forbedre sidste sæsons sølvmedaljer og truppen ser på papiret også stærkere ud. Det samme kan man ikke umiddelbart sig om Randers, der skal være glade hvis de kan få et resultat i denne kamp. Det er forventeligt, at Brøndbys spillestil med et stort løbepensum og høj energi bliver for meget for Randers forsvar.

Seneste indbyrdes kampe

Randers: 8
Uafgjort: 10
Brøndby: 20
De seneste 10 opgør er endt uden sejr til Randers, men 5 gange er det endt uafgjort.

Randers FC nyheder

Det er småt med nyheder fra Randers op til denne sæsonåbning. Det største samtaleemne blandt holdets fans er helt sikkert salget af Hannes Halldorsson til Qarabag i Aserbajdsjan. Hans erstatning er Patrick Carlgren. Carlgren har en kort fortid i FC Nordsjælland men er mest kendt for sin tid som svensk U21 målmand. Han har også været inde over A-landsholdet og står noteret for en enkelt landskamp for de blå-gule.

Mikael Boman og Kasper Enghardt er ikke med i truppen til denne kamp. De kæmper begge med skader.

Brøndby IF nyheder

Det seneste rygte er, at Andrew Hjulsager kan være på vej hjem til Brøndby efter et noget mislykket ophold i spanske Celta Vigo. Der er angiveligt ikke noget bud fra Brøndby, men muligheden er der hvis de kan finde plads i budgettet.

Randers FC forventet startopstilling

Carlgren, Thomsen, Bager, Marxen, Conboy, Allansson, Poulsen, Lauenborg, Lobjanidze, Mølvadgaard, Riis

Brøndby IF forventet startopstilling

Schwäbe, Larsson, Kabongo, Röcker, Jung, Vigen, Nørgaard, Tibbling, Kaiser, Wilczek, Erceg

Reklame

Randers FC - Brøndby IF odds og spilforslag