via EkstraBladet Rabatkoder

Randers – Esbjerg | Scorer gæsterne, så er den ged barberet

28. oktober 2018 14:00 BioNutria Park Randers
Randers FC V Esbjerg fB
TVTUTU
Sidste 6 kampe
VTVUVV
Udgivet d. Sidst opdateret 24. oktober 2018 @ 15:07

Randers – Esbjerg optakt

Randers måtte nøjes med det ene point mod SønderjyskE og kæmper for at holde trit med midterplaceringerne. De får her endnu en chance på BioNutria Park mod Esbjerg, der ligger rigtig flot til på 3. pladsen i Superligaen. Statistikken peger på Randers, men formen på Esbjerg.

Læs vores tip

Optakt og gratis betting tips

Randers kan ikke rigtig få det til at hænge sammen i længere tid af gangen. Selv om de spiller nogle gode kampe kniber det med at få samlet tilstrækkeligt med point. Som Thomas Thomasberg udtrykker det ”Jeg er træt af at spille uafgjort”. Et meget godt billede på at holdet smider alt for mange point væk.

I den seneste kamp var det tydeligt, at hovedårsagen til de manglende sejre er de få chancer Randers skaber. Hjemme mod Sønderjyske er det ikke nok at have ét sølle skud inden for målrammen. Der er virkelig noget at arbejde med.

Esbjerg havde ikke de store problemer med på egen bane at slå Hobro 2-0. Dermed samlede holdet endnu tre point til stillingen der nu har Esbjerg med helt i toppen. Selv om det ikke er det helt overvældende spil Esbjerg disker op med, så er de effektive og har evnen til at lukke kampene ned.

En af grundene til at John Lammers oprykkere klarer sig så godt, er at de unge spillere på holdet har troen på egen styrke. Det er lige den selvtillid der giver de ekstra point og dermed giver en selvforstærkende effekt.

Vores tip

Vores tip til kampen er spil på under 2,5 mål. Randers vil ikke være tilfredse med endnu en uafgjort kamp, men de formår ikke at skabe de chancer der skal til for at slå Esbjerg. Omvendt vil Esbjerg nok være tilfredse med ikke at tabe denne kamp, for dermed at bevare de momentum holdet har. De formår at holde modstanderen nede på få scoringer og komme de foran i denne kamp ligner det en 1-0 sejr. Muligheden for 0-0 er overvejende sandsynlig.

NordicBet tilbud: Spil for 200 kr – få et risikofrit spil til Superligaen

Seneste indbyrdes kampe

Randers har historisk set et godt tag på Esbjerg. De har dog ikke slået dem i de tre seneste opgør.

RANDERS: 18
Uafgjort: 11
ESBJERG: 8

RANDERS nyheder

Der er ingen meldinger om skader eller karantæner.

ESBJERG nyheder

Der er ingen meldinger om skader eller karantæner.

Læs flere Superliga tips her…

AaB vs. Vendsyssel

FC Midtjylland vs. Brøndby