via EkstraBladet Rabatkoder

Randers FC – AGF | Slaget om det nordøstlige Jylland

12. august 2018 18:00 BioNutria Park Randers
Randers FC V AGF
TUVU
Sidste 6 kampe
UUUV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

Randers FC - AGF Optakt

Randers spiller hjemme mod AGF søndag d. 12. august kl. 18.00. Det er ligaens nummer 9 mod nummer 5. Det er slaget om det nordøstlige Jylland. Randers plejer at have et godt tag på netop AGF, så der er lagt op til et brag her.

Øg spændingen med et bet på kampen – find bonus her!

Se vores tip til kampen

Optakt og gratis betting tips

Randers var nede i sækken og den var sågar snøret til, da Esbjerg brænder et straffespark ved stillingen 3-0. Så tog en vis herre ved Randersspillerne, og Esbjerg krøllede totalt sammen og det kom der et point ud af i det vestjyske. Det var flot kommet igen i en ellers håbløs situation. Men heldigvis er bolden rund og en kamp varer 90 minutter.

Randers så virkelig tynde ud i den første fase af kampen mod Esbjerg, og de kommer kun tilbage takket være Esbjergs egen fejl og nervøsitet. Der var ingen markeringer og der savnedes en spilstruktur, som skaber chancer. Det skal der rettes op på, hvis ikke Randers vil tilbringe en sæson i nederste halvdel af tabellen. Nu må vi se om det fantastiske comeback kan forplante noget selvtillid i spillerne, som de kan bruge i denne kamp.

Så lykkedes det for AGF at få en sejr i superligaen i denne sæson. Den kom efter en tæt kamp mod SønderjyskE, men hvor det var AGF, der havde de fleste chancer, men på forunderlig vis blev de fleste brændt på det skammeligste. Mustafa Bundu havde fået chancen fra start, og det kvitterede han for med at score kampens eneste mål.

AGF rejser således til Randers ubesejrede i denne sæson, men det må bekymre cheftræner David Nielsen, at de mange chancer ikke bliver omsat i mål. Det skal nok komme og så længe forsvaret kan holde rent bur, bliver det en god sæson for AGF. Jeg synes, at de er ved at have et godt og solidt hold på de fleste pladser nu. Jakob Ankersen skaber rigtig meget ude på kanten og er heller ikke bleg for at skyde på kassen selv. Der kommer mange fornuftige indlæg ude fra ham.

I kampen mod SønderjyskE havde træneren valgt at sætte Jens Stage op i angrebet i stedet for Kasper Junker, som er voldsomt kritiseret for de manglende mål. Jens Stage er normalt en midtbanespiller, men der kom mange gode ting ude fra Bundu på kanten, så David Nielsen synes eksperimentet lykkedes. Nu bliver det så spændende at se, om han gentager denne opstilling mod Randers.

Vores tip

AGF virker som et langt bedre hold end Randers lige pt. Så kan AGF få scoret det første mål, burde de kunne vinde kampen. Randers formår næppe at lave et comeback to kampe i træk. AGF er også et noget bedre hold end Esbjerg. Så mit tip er en sejr til AGF.

Spil på AGF vinder med NordicBet og få et godt tilbud her

Seneste indbyrdes kampe

Randers: 7
Uafgjort: 1
AGF: 2

Seneste opgør i Randers endte 1-0 til Randers

Randers nyheder

Kasper Enghardt – skadet, men er i træning
Mikael Boman – skadet, men er i træning

AGF nyheder

Casper Højer Nielsen – skadet
Kasper Lunding Jakobsen – skadet
Randers – AGF odds og spilforslag

Reklame

RFC - AGF odds og spilforslag