via EkstraBladet Rabatkoder

PSV EINDHOVEN – INTER | PSV skal teste, ikke oversatse

3. oktober 2018 21:00 Philips Stadion
PSV Eindhoven V Inter
VVTVVV
Sidste 6 kampe
VTVVVV
Udgivet d. Sidst opdateret 1. oktober 2018 @ 15:27

PSV – INTER optakt

PSV gik til kampen i Barcelona med troen på, at de kunne overraske. Det gjorde de ikke. Et nederlag på 0-4 blev udbyttet. Men hellere tro på chancen eller tabe hæderligt uden at have forsøgt. Inter skulle kun bruge 7 minutter til at slå Tottenham. At det så var de sidste 7 minutter fandt de fleste af Inters fans måske var lige lovlig spændende.

Læs vores tip til kampen

Optakt og gratis betting tips

PSV er ganske suveræne i Æresdivisionen med lutter sejre i de første 6 kampe. Senest gik det ud over Ajax, der blev sendt hjem med et 0-3 nederlag. Med 4 mål i snit per kamp er der også godt gang i angriberne. Lozano og de Jong er ikke overraskende flittigt scorende, men også Pereiro og Bergwijn er godt med.

Van Bommel erkender, at PSV var oppe imod overmagten i Barcelona. Denne kamp er en af dem der skal vindes hvis holdet skal videre fra gruppen. Det vil kræve en meget disciplineret indsats, men muligheden for tre point er god. Dog er PSV advaret om at Inter ikke er slået med en føring kort før tid.

Inter har ikke imponeret i Serie A hidtil. Senest måtte de igen tage tillægstiden til hjælp for at slå Sampdoria. Det var Inters anden sejr i 5 kampe. Heller ikke målscoringen er der meget gang i, med 6 mål indtil nu.

Inter har været fraværende fra Champions League de seneste 6 sæsoner. Der er derfor store forventninger til Luciano Spalletti og hans mandskab.

Vores tip

Vores tip til denne kamp er spil på under 2,5 mål. Selv om PSV er flittigt scorende i den hjemlige liga, så er de under pres for at få et godt resultat her. De har derfor ikke råd til at give noget til Inter, der på ægte italiensk mener er gode til at lukke en kamp ned. Det bliver derfor nok et lidt mere forsigtigt PSV hold og Inter vil heller ikke have travlt og vil vente på kontrachancerne. Det ligner en målfattig kamp. Under 2,5 mål

Få 1500 kr. i bonus hos Unibet her

Seneste indbyrdes kampe

Der er ikke registreret nogle tidligere møder.PSV: 0
Uafgjort: 0
INTER: 0

PSV nyheder

Der er ingen meldinger om skader eller holdopstilling.

PSV er sikkert videre i pokalturneringen og de slog ligeledes bundholdet Breda 2-0.

INTER nyheder

Der er ingen meldinger om skader eller holdopstilling.

Inter nærmede sig toppen med to sejre i den forgangne uge.

Reklame

PSV - INTER odds og spilforslag