via EkstraBladet Rabatkoder

PSV – Tottenham: Hvert point tæller

24. oktober 2018 18:55 Philips Stadion
PSV Eindhoven V Tottenham

Nye Unibet kunder

Få 100% op til 1.500 kr. i velkomstbonus

18+, spillemyndigheden.dk
1. Nye kunder 2. Gyldighed: 60 dage 3. Min. indbetaling: 80 kr. 4. Omsætningskrav: Odds-spil: 3 gange din bonus & indskud, min. odds: 1.40. Casino: 25 gange din bonus. 5. Regler og vilkår gælder.
Flere regler & vilkår
VVTVVV
Sidste 6 kampe
VVTVUV
Udgivet d. Sidst opdateret 24. oktober 2018 @ 14:05

PSV - Tottenham optakt og betting tips

Taberen af denne kamp vil højst sandsynligt ikke gå videre fra gruppespillet. Derfor er der meget på spil for både PSV, der lige nu ligger nummer 4, og Tottenham der ligger nummer 3 i gruppen. Barcelona og Inter indtager hhv. første og anden pladsen med 6 point hver.

Læs vores tip

Betting tips

Det er så at sige op ad bakke for begge hold i dette opgør. Kampen skal vindes! Både PSV og Tottenham har nemligt tabt de foregående to Champions League opgør, hvilket efterlader dem med 0 point på den samle pointtavle.

PSVs indsats mod Inter var dog helt acceptabel. Samtidig har det været noget af en målfest i deres sidste to kampe op til Champions League, hvor de har vundet 4-0 og 6-0. Dette burde efterlade PSV med en god portion optimisme og selvtillid op til denne kamp.

Tottenham på den anden side leverede ikke noget der var værd at prale af, da de mødte FC Barcelona på 2. kampdag. Selvom de spillede fornuftig i anden halvleg, og formåede at score 2 mål, var FC Barcelona simpelthen en klasse til forskel og slutresultatet på 4-2 til den spanske storklub var fuldt fortjent. Når det er sagt, så har The Spurs også vundet deres sidste to kampe i Premier League op til denne kamp, så der er også varmet godt op fra deres side af.

Vores tip

Det tyder på at vi bliver vidner til et meget intenst og lige opgør her, hvor begge hold vil give alt for at bevare håbet om videre avancement. Med deres seneste levering og resultater i baggagen, plus det faktum at begge hold skal vinde for at sikre sig en chance for at gå videre, bliver vores tip til kampen et spil på at der scores over 2.5 mål og at begge hold scorer. 

Bwin tilbud: Få første spil via appen helt risikofrit

Seneste indbyrdes opgør

Holdene mødtes tilbage i 2008 i Europa League. Her røg kampen ud i straffesparkskonkurrence. Her var det PSV der løb med sejren i sidste ende. Siden har der ikke været nogle indbyrdes opgør.

PSV nyheder

PSV må undvære Ryan Thomas.

Tottenham nyheder

Tottenham må undvære både Dele Alli og Jan Vertonghen. Dette opvejes dog af at både Moussa Dembele og danske Christian Eriksen burde vende tilbage og kan opleves i dette opgør. Victor Wanyama er tvivlsom.

Læs flere Champions League tips her…

Liverpool – Røde Stjerne

Dortmund – Atletico Madrid

FC Barcelona vs. Inter

Reklame

PSV - Tottenham odds og spilforslag