via EkstraBladet Rabatkoder

PSV – Barcelona | Barca er videre, men er de tilfredse med det?

28. november 2018 21:00 Philips Stadion
PSV Eindhoven V Barcelona
VTVVVV
Sidste 6 kampe
VVVUTU
Udgivet d. Sidst opdateret 28. november 2018 @ 10:52

PSV Eindhoven - Barcelona optakt

PSV har mere eller mindre udspillet deres rolle i gruppe B, selv om de i teorien stadig kan gå videre til Europa League. Der ligge måske en lille chance gemt i det faktum, at Barcelona har sikret sig en plads i 8-delsfinalerne, men med blot ét point i de første fire kampe er det svært at finde troen på PSV.

Se vores tip

Barcelona er en klasse bedre, men der skal den rette indstilling til for at vise det. Derfor er det vigtigt at holde øje med holdopstillingen inden det besluttes om der skal kastes penge efter denne kamp.

Optakt og gratis betting tips

PSV har en minimal chance for at komme videre til Europa League. Det kræver en sejr over Barcelona i denne kamp på Philips Stadion, hvilket selv sagt ikke er nogen let opgave at løse. De fik en god optakt med en sikker sejr over Heerenveen og beholder dermed deres 100% statistik i Æresdivisionen efter 13 kampe.

Barcelona har tilsyneladende lidt problemer med at omsætte overvægt i spil til farlige målchancer. Vist er Atletico Madrid svære at bryde ned på eget græs, men der skal mere end tre skud inden for målrammen når man har bolden i 70% af tiden. Barcelona beholdt førstepladsen i La Liga med den sene udligning i Madrid.

Kampen blev dyr for Ernesto Valverde idet både Rafinho og Sergi Roberto udgik med alvorlige skader. Især Rafinho står overfor en længere pause med en slem knæskade. Sergi Roberto kommer nok tilbage om en måneds tid. Under alle omstændigheder er det et alvorligt indhug i Barcelonas højre midtbane, der i forvejen mangler Rakitic, Sergi Samper og Coutinho.

Vores tip

Vores tip til kampen er spil på udesejr. Denne kamp har selvfølgelig en klar favorit i Barcelona, men der er et stort spørgsmål omkring holdets indstilling. Det må forventes, at gæsterne stiller en smule alternativt op, alene på grund af de skader holdet er ramt af. Muligvis starter nogle af de normalt sikre kort på bænken, men kan komme i spil hvis det viser sig nødvendigt. Barcelona har så meget klasse at de selv på mindre god dag kan vinde over PSV.

Spil på kampen med op til 1500 kr. i velkomstbonus hos Unibet

Seneste indbyrdes kampe

Barcelona vandt let den omvendte kamp med hele 4-0.
PSV: 0
Uafgjort: 0
BARCELONA: 1

PSV nyheder

Ryan Thomas – skadet

BARCELONA nyheder

Barcelona har en række spillere skadet eller tvivlsomme.

Rafinho – skadet

Sergi Roberto – skadet

Ivan Rakitic – skadet

Sergi Samper –skadet

Thomas Vermaelen – tvivlsom

Philippe Coutinho – tvivlsom

Find flere aktuelle Champions League tips her…

Napoli – Røde Stjerne

Hoffenheim – Shakhtar Donetsk

Roma – Real Madrid

Juventus – Valencia

Manchester United – Young Boys

Reklame

PSV - Barcelona odds og spilforslag