via EkstraBladet Rabatkoder

PSG – Napoli | Kan PSG slå gruppe-etteren?

24. oktober 2018 21:00 Parc des Princes
Paris Saint-Germain V Napoli
VVVVVV
Sidste 6 kampe
VVVTVV
Udgivet d. Sidst opdateret 24. oktober 2018 @ 16:05

PSG - Napoli optakt

Denne kamp i 3. runde af UEFA Champions League byder PSG der på hjemmebane tager imod Napoli.

Læs vores tip

Optakt og gratis betting tips

PSG kommer til denne kamp efter at have fået en blandet start på deres Champions League sæson. De startede ud med at tabe til Liverpool, for derefter at banke Crvena zvezda. I den hjemlige liga ligger de klart nummer et, som forventet. PSGs kamp imod Liverpool viste desværre for dem et meget skidt defensivt niveau, hvor de slet ikke kunne få styr på Liverpools meget farlige offensiv. Derudover faldt Neymar lidt ud i den første kamp, hvilket han er blevet kritiseret for tidligere, nemlig at falde ud i de store kampe.

I anden kamp var det en anden sag, intet kunne stoppe Neymar og co. Men det har generelt været en tendens for PSG de sidste par år. De har været alt dominerende imod ”dårlige” hold, men har ikke kunnet få det til at fungere imod gode hold.

Napoli kommer til kampen efter at have fået en imponerende sejr imod Liverpool. Deres defensive spil har været utroligt imponerende, og som en af få hold fik de totalt styr på Liverpools farlige front trio. Offensivt spiller de meget balanceret og især Inzigne har fået godt gang i sæsonen og er altid garant for mange målchancer. Generelt er en stor tendens blandt fodbold fans, at man undervurdere italienske hold, da deres liga ikke er så eksponeret som andre i Danmark. Men de italienske hold kommer altid langt i Champions League og skal tages meget seriøst.

Personligt tror jeg at denne kamp bliver meget som Napolis kamp imod Liverpool. Napoli vil være meget tålmodige og spille på omstillingerne. PSG har tidligere haft store problemer med gode fundamentale hold, så derfor skal de ud og vise at de kan præstere på den internationale scene.

Vores tip

På trods af at PSG tidligere har haft store problemer med gode defensive hold, så har de stadig et af de farligste angreb i verden. Jeg er sikker på at Neymar vil gøre alt hvad han kan for at modbevise de kritikkere der siger, at han falder ud i de store kampe. Derfor mener jeg at denne kamp ender med en sejr til PSG. Det er set til odds 1,47.

Bwin tilbud: Spil på CL og få 5 x 25 kr. i freebets

 

Seneste indbyrdes opgør

PSG – 1
Uafgjort -0
Napoli – 0

De to hold har mødt hinanden en enkelt gang før, i 2014 hvor PSG vandt 1-2 på udebane.

PSG nyheder

PSG kommer til denne kamp med en del skader. Jesé er ude med en hofteskade. Colin Dagba er ude med en haseskade men ville ikke have været en del af truppen alligevel. Dani Alves har været ude det meste af sæsonen med en korsbåndsskade. Lavyin Kurzawa er ude med en rygskade og vil først komme tilbage næste sæson.

Napoli nyheder

Napoli har ligeledes en del skader. De mest markante skader er Vlad Chiriches der er ude med en korsbåndsskade og menes først at være tilbage i marts 2019. Resten af deres skader er ikke spillere der er en del af den normale førsteholdstrup.

Læs flere Champions League tips her…

Champions League: Liverpool vs. Røde Stjerne

Champions League: Real Madrid vs. Viktoria Plzen

Champions League: AEK Athen vs. FC Bayern Måunchen

Reklame

PSG - Napoli odds