via EkstraBladet Rabatkoder

PSG – Liverpool | Kan PSG holde de røde for døren?

28. november 2018 21:00 Parc des Princes
Paris Saint-Germain V Liverpool
VVUVVU
Sidste 6 kampe
VVTUVV
Udgivet d. Sidst opdateret 28. november 2018 @ 10:51

PSG - Liverpool optakt

Denne omgang af Champions League byder på et særdeles spændende spil i gruppe C. Med pointene fordelt bemærkelsesværdigt lige på måltavlerne, er det uvist hvem der kommer til at løbe med sejren i gruppen lige p.t.

Se vores tip

Nu er tiden kommet hvor Liverpool gæster Parc des Princes, og der er ingen tvivl om at underholdningen kommer til at være sikret her. Både Liverpool og PSG har i løbet af de sidste par kampe vist en del ustabilitet, så på nuværende tidspunkt er alle muligheder åbne.

Optakt og gratis betting tips

Jeg håber på at se et lige så højt tempo i denne kamp, som i sidste gang de to hold kolliderede. Der er ingen tvivl om at begge hold kan spille bold til den helt store guldmedalje, og med Paris som hjemmebane for dette opgør, kan vi forvente at PSG har en lille fordel imod de røde i denne omgang.

Vores tip

I en gruppe hvor alt kan ske, er det i særdeleshed svært at sætte tal og spådomme op. Jeg tror dog på at hjemmebanefordelen kan give paris det boost de skal bruge til at holde skruen i vandet. Jeg vil ikke blive overrasket hvis det ender 2-1 til Paris i denne omgang.

Spil på en sejr til PSG til forhøjede odds 10.00 hos Betfair

Seneste indbyrdes kampe

Sidste gang de to hold fik fornøjelsen af hinandens selskab, var da PSG var en tur i Anfield, hvor et sandt mesterværk af en kamp udspillede sig. Ballet blev åbnet af Sturridge i 30. minut, skarpt opfulgt af en forstærkning af Milner.

Meunier formåede at vende lykken få minutter efter, og sikrede at Paris kunne gå.en lys pause i møde. Håbet blev yderligere forstærket, da Mbappé i slutningen af kampen formåede at få udlignet, men det var ikke nok til at holde Liverpool stangen, som formåede at presse et sidste mål ind i overtiden, leveret af Firmino. Alt i alt var det en særdeles spændende kamp, og jeg håber at vi får lige så meget action i dette opgør.

PSG nyheder

Der er røre i den franske lejr, og flere af spillerne har udtalt at de ikke mener at de har hvad der skal til, for at komme langt i Champions League. Generelt set viser de dog et stærkt sammenhold på holdet, og selvom de måske ikke har potentialet til at vinde pokalen i sidste ende, kan de stadig sagtens overraske i ligaen.

Liverpool nyheder

Liverpool har måske ikke haft den bedste start på denne omgangs Champions League, men holdet ser ud til at være bundsolidt. I en venskabskamp fik debutanten Alexander-Arnold også scoret sit første mål imod USA på Wembley.

Se flere Champions League tips…

Roma – Real Madrid

Manchester United -Young Boys

Napoli – Røde Stjerne

Reklame

PSG - Liverpool odds og spilforslag