via EkstraBladet Rabatkoder

Premier League | Vinder | Odds og forudsigelser

13. august 2018 10:00
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

Premier League: Vinderodds og forudsigelser

VM er nu overstået, og støvet er ved at have lagt sig. Det er tid til at vende tilbage til hverdagen, selvom den ikke kommer til at stå stille ret længe. Fodboldfans og -spilleres fokus rettes nu tilbage mod Premier League, som er tilbage om mindre end en måned.

Manchester City havde let ved at genvinde titlen sidste sæson, hvor Guardiolas pasningsekvilibrister tidligt lagde sig i spidsen og aldrig så skyggen af en rival. Manchesters blå halvdel vil håbe på en gentagelse, selvom de måske ikke får det, som de vil have det denne gang. Manchester United, Liverpool, Chelsea og Spurs vil alle gøre deres bedste for at komme tættere på ”the Citizens”.

Manchester City

Manchester City ligger lige nu til odds 1.67 hos NordicBet. De regerende mestre, der næsten havde titlen i hus da julen 2017 oprandt, ligger ikke overraskende forrest på markedet, før 2018/19-sæsonen af ​​Englands bedste liga sættes i gang.

Det tog Pep Guardiola lidt længere tid end normalt, før hans tropper kom til at dominere engelsk fodbold, men da han først havde etableret grundlaget, cruisede spanierens holdt sikkert et overbevisende mesterskab i hus. Med sidste sæson som grundlag og med et par forstærkninger på nogle områder vil City være en hård nød at knække denne gang.

Tjek NordicBets tilbud og spil på Manchester City nu

Liverpool

Flamboyant, angrebsmindet, en fryd for øjet og målrige er alle beskrivelser, der passer til Jürgen Klopps Liverpool, som nåede Champions League-finalen sidste sæson, selvom en svag rygrad tidligere har forhindret Merseyside-klubben i at kunne hæve mesterskabspokalen. Med deres vedvarende høje presspil og spil med høj intensitet, er der tale om et hold, der går direkte efter bolden og ser ud til at sætte modstanderne under et stort pres.

Med spillere som Roberto Firmino, Sadio Mane og sidste sæsons vinder af den gyldne støvle, Mohamed Salah, til rådighed sammen med et par højt profilerede nye tilføjelser, ser Klopp ud til at gøre Liverpool klar til en intens kamp om mesterskabet.

Manchester City er selvfølgelig værdige favoritter, men til odds 5.00 hos Betfair kan man ikke bebrejde spillefugle, hvis de vælger at satse på Liverpool. Liverpool kommer til at skabe mange chancer og score mange mål, og de har set umådeligt robuste ud bagtil efter Virgil van Dijks ankomst i januar.

Se Betfairs tilbud og spil på Liverpool her

Manchester United

Jose Mourinho har altid været og vil sandsynligvis altid være en manager, der udmærker sig ved at få hold til at gå efter trofæer. Den portugisiske chef kunne dog ikke stille noget op sidste sæson, hvor Manchester City tidligt lagde hænderne på mesterskabstrofæet. United sluttede på andenpladsen, selvom tabellen nok ikke fortæller hele sandheden – holdet savnede kreativitet, undlod ofte at lukke kampene, og til tider så deres baglinje svagere ud end nogensinde før.

Checkhæftet har endnu en gang været fremme i løbet af sommeren, hvor Mourinho har hentet den brasilianske angriber Fred, såvel som den portugisisk højreback Diogo Dalot. Det ser dog ud til, at flere underskrifter er nødvendige, hvis De Røde Djævle, som for tiden er på tredjepladsen blandt favoritterne med odds 8.00 hos bla. 888sport, skal bevare deres slutplacering på andenpladsen, endsige kunne nå pladsen i toppen.

Få bonus hos 888sport og spil på Manchester United som vinder

Chelsea

Karussellen på manager-posten fortsatte i Chelsea denne sommer. En italiener i form af Antonio Conte har forladt skuden, mens en anden italiener ved navn Maurizio Sarri har indtaget managersædet. Efter at have udfordret Juventus til titlen med Napoli i Serie A sidste sæson, vil Blues fans forvente, at Sarri kommer flyvende fra start på Stamford Bridge, hvor de også er nødt til at forbedre sig markant, hvis de skal gøre sig håb om at komme i nærheden af ​​de to øverste pladser i tabellen.

Men hvis Sarri kan få eneren Eden Hazard til at levere den slags forestillinger, som alle ved, at han er i stand til at levere, uge efter uge, så er Chelsea ikke helt uden chance. Klubben fra det vestlige London mangler ikke kvalitet, men det er sandsynligt, at de vil tilføre yderligere spillere, før første kamp bliver spillet. Dem, der har lyst til at satse på, at Sarri kan gentage Contes præstation ved at vinde Premier League i sin første sæson, kan fristes med odds på 13.00 hos 888sport.

Få bonus hos 888sport og spil på Chealsea som vinder

Tottenham

Under Mauricio Pochettino omhyggelige ledelse er Tottenham, hvis bedste odds på at slutte på førstepladsen i ligaen for øjeblikket er 17.00 hos bla. Betsafe, gået fra at være et top-seks-hold til et hold, der er sluttet komfortabelt i top fire i de seneste tre sæsoner. Selvom deres nye stadion endnu ikke er klart til at blive spillet på, vil de trofaste Spurs-fans håbe, at deres hold rykker et niveau op og dermed er i stand til kæmpe med om mesterskabet.

Pochettino har sammensat et hold med meget få svagheder. De er stærke bagtil, de er gode i boldbesiddelse, og fremadrettet savner de helt sikkert ikke kvalitet. Men medmindre de gør sig gældende på transfermarkedet i løbet af de næste tre eller fire uger, vil klubben fra det nordlige London formentlig mangle den fornødne bredden i truppen til at udgøre en alvorlig mesterskabsaspirant.

Find tilbud hos Betsafe og spil på at Tottenham vinder

Outsiderne

  • • Siden århundredeskiftet er Arsenal altid blevet betragtet som en klub, der er med til at spille om mesterskabet i Premier League. Deres seneste nedtur har dog betydet, at de starter denne sæson blandt andre outsidere med odds 26.00 hos Betfair.
  • • Everton er et af de øverste midterhold, der ofte klarer sig godt i perioder, men mangler kvaliteten for at komme i nærheden af ​​de store drenge, når slutningen af ​​sæsonen nærmer sig. Den nye manager, Marco Silva, vil håbe at kunne ændre det ry i sin første sæson men odds 251.00 hos Betsafe og 888sport næppe friste mange spillefugle.
  • • Sidste års vindere af the Championship, Wolves, er tilbage på øverste hylde som andet end nedrykningskandidat. Nuno Espírito Santo råder allerede over et talentfuldt hold, og sidste sæson beviste han, at han ikke er en manager uden taktisk snilde. Realistisk set vil det overgå fantasien, hvis Wolverhampton Wanderers vinder denne sæson, selvom nogle få af deres mere optimistiske fans måske har lyst til et sats på 251.00 hos NordicBet.

Find flere betting bonusser her