via EkstraBladet Rabatkoder

Premier League Topscorer | Odds og forudsigelser

13. august 2018 10:00
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

Premier League topscorer - optakt

Til august vender den engelske Premier League tilbage, og tilhængere overalt håber på en fodboldfest med mål, mål og flere mål!!!

Andre ligaer har også stjernenavne – Ronaldo i Serie A, Suarez i La Liga og Lewandowski i Bundesligaen – men Premier League er velsignet med en overflod af verdens bedste angribere med Englands egen Harry Kane, Liverpools Mo Salah, Sergio Aguero fra Manchester City og Pierre-Emerick Aubameyang i Arsenal.

Bliv betting klar til Premier League – find bookmaker her

Salah sluttede forrest i sidste sæson med 32 mål i Premier League med Kane lige bagefter med to mål færre. 2018-19 har meget at leve op til – spillerne på de fire forreste pladser på topscorerlisten i sidste sæson fordelte 103 mål mellem sig, hvilket er fem mere end sæsonen før.

Vi tager et kig på favoritterne til at blive Premier League 2018-19 topscorere, såvel som outsidere til den eftertragtede titel.

Harry Kane (Tottenham Hotspur)

Golden Boot passer meget naturligt til Tottenham-angriberen. Han vandt titlen i både 2015-16 og 2016-17, og Englands anfører har forbedret sig sæson efter sæson i Premier League.

I sin gennembrudssæson i Premier League i 2014-15 scorede Kane 21 mål, og dette blev fulgt op med 25, 29 og 30 i de efterfølgende sæsoner. At formå løbende at forbedre sig sæson efter sæson er imponerende, og det cementerer hans påstand om, at han er den mest dominerende engelske angriber i sin generation.

Han førte an i Rusland 2018, hvor England nåede VM-semifinalerne for første gang i 28 år, hvilket Kane var medvirkende til med sine seks mål, og han viste sig værdig til prædikatet ‘Verdensklasse’. Tottenhams håb hviler på Kanes skuldre, og som med England er der ingen tegn på, at Kane ikke kan leve op til dette ansvar. Hvis det lykkes for ham at vinde den gyldne støvle, kan ”Lilywhites” så få opfyldt den ultimative drøm om at vinde titlen for første gang i 58 år?

Harry Kane som topscorer giver lige nu odds 3.00 hos 888sport.

Opdag 888sports tilbud og bet på Harry Kane

Mo Salah (Liverpool)

En fænomenal debutsæson på Merseyside til den egyptiske landsholdsspiller fik en hjerteskærende afslutning. Nederlag i Champions League-finalen med en skulderskade, der gjorde, at han åbenlyst ikke var klar ved VM. Det, der skulle have været en herlig maj og juni, blev til et sandt mareridt.

Spilleren, der ikke kunne gøre sig gældende i Chelsea, vendte tilbage til engelsk fodbold som forvandlet. Salah var på et andet niveau efter endt ophold hos Roma – 32 mål i 36 optrædener var en fænomenal tilbagevenden, der også betyder, at Liverpoolfans roser købet af Salah som et af de bedste budgetkøb gennem tiderne.

Liverpools høje presspil og kontraangreb i høj fart passede egypteren, men nu venter den svære anden sæson. Kan han nå op på det samme niveau i forhold til placeringsevne og afslutninger, eller kommer han til at stå i skyggen af ​​Sadio Mane eller Roberto Firmino?

Mohamed Salah som topscorer kan fås til odds 5.00 hos 888sport.

Opdag 888sports tilbud og bet på Mohamed Salah

Romelu Lukaku (Manchester United)

Den belgiske landsholdsspiller fik en solid start på sin karriere i Manchester United efter sit skifte for 75 mio. pund til Old Trafford sidste sommer. Ikke desto mindre var hans 16 mål i 34 optrædener hans dårligste præstation foran målet siden 2014-15.

Et succesfuldt VM, hvor han sluttede på toppen blandt topscorerne, kan kun betyde endnu mere selvtillid hos den store angriber. United sluttede på andenpladsen efter Manchester City i sidste sæson, men United scorede færre mål end fire af de andre hold i top seks. At finde den rette balance mellem deres stærke forsvar og Lukaku i angrebet er det spørgsmål, Jose Mourinho skal løse. Med de erfaringer, belgieren gjorde sig i sommer, er hans talent vanskeligt at overse for Uniteds manager.

Romelu Lukaku kan tippes som topscorer hos 888sport til odds 9.00.

Opdag 888sports tilbud og bet på Romelu Lukaku

Sergio Aguero (Manchester City)

Et elendigt VM vil ikke påvirke det, der sandsynligvis bliver Agueros sidste sæson i Premier League. Spekulationer over hans fremtid blev til en vis grad afvist, da han meddelte, at han sandsynligvis ville vende tilbage til sit fødeland, Argentina, i slutningen af ​​2018-19.

Han vil efterlade et stort tomrum hos Manchester City, og det bliver svært at fylde. Fire sæsoner i træk med 20+ Premier League-mål – i alt 91 mål i 119 kampe er imponerende. Og sidste sæson var ingen undtagelse med 21 mål i 25 kampe. Hvis han kan få spilletid i alle sæsonens 38 kampe, er titlen som topscorer helt sikkert inden for rækkevidde.

Citys store udvalg af kreative talenter gør, at Aguero i den kommende sæson må forventes at få et betydeligt antal chancer. Det eneste spørgsmål er, om han kan holde til en fuld sæson med 38 kampe!

Sergio Aguero som topscorer set til odds 9.00 hos 888sport.

Find 888sport bonus her og bet på Sergio Aguero

Pierre-Emerick Aubameyang (Arsenal)

Den tidligere Dortmund-angriber tilpassede sig hurtigt Premier League med 10 mål i 13 kampe, efter at han flyttede til det nordlige London i januar. Og dette var vel og mærke på et dårligt spillende Arsenal-mandskab, som på et tidspunkt var den stolte indehaver af titlen som det dårligst spillende hold på udebane i de fem bedste rækker i engelsk fodbold med et sølle point.

Unai Emery vil foretrække en mere velkendt formation og taktik for Aubameyang, som foretrækker det høje presspil, han var vant til fra Bundesligaen. Den eneste ulempe kan være, at Aubameyang konstant placeres i venstre side af angrebet frem for i midten.
Til trods for dette, er hans tempo rasende højt, og han vil give forsvarerne masser af problemer, som også afspejles i hans målgennemsnit på et mål for hvert 115 minutter siden starten af ​​2015-16 sæsonen.

Pierre-Emerick Aubameyang som topscorer kan lige nu fås til odds 8.00 hos 888sport.

Find 888sport bonus her og bet på Pierre-Emerick Aubameyang

Outsiderne

  • • Jamie Vardy (Leicester City) er altid med i toppen eller i nærheden af denne på topscorerlisterne. Selv med ”Foxes” dårlig start på sidste sæson, lykkedes det for ham at nå op på 20 mål.
  • • Roberto Firmino (Liverpool), den smilende snigmorder, der blænder forsvarsspillere og målmænd med sine hvide tænder. 15 mål sidste sæson var hans bedste resultat på Anfield, og det viste en fortsat forbedring foran mål.
  • • Alexandre Lacazette (Arsenal) scorede 14 for Arsenal i sin debut-sæson, og med en ny træner, der fornyer klubben på alle niveauer, kan det være, at Lacazette er den, der får størst glæde heraf.
  • • Gabriel Jesus (Manchester City) er en af outsiderne til Golden Boot, da han spiller for det bedste angribende hold i England og nu burde have vænnet sig til Premier League. 13 mål i 29 optrædener var en solid start, og forventningerne denne sæson er høje til den uforudsigelige brasilianer.

Find og sammenlign velkomstbonusser her