via EkstraBladet Rabatkoder

Portugal – Spanien betting tips og optakt

15. juni 2018 20:00 Fisjt Olympiske Stadion
Portugal V Spanien
UUTVVV
Sidste 6 kampe
UVUVVV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:34

Portugal - Spanien optakt

Fisht Stadion: Kapacitet 48,000

Her på andendagen af VM tørner de to store fra den iberiske halvø sammen. Portugal møder Spanien fredag d. 15. juni kl. 20.00 i Sochi. Da Sochi godt kan blive en varm by med den sydlige beliggenhed, bør man lige have det i baghovedet inden man afgiver sit spil på kampen.

Optakt og gratis betting tips

Portugal er faktisk europamestre, hvis man skulle have glemt det. De har en målfarlig herre ved navn Ronaldo på holdet, som igennem sæsonen har puttet rigtig mange mål ind for både sit klubhold Real Madrid og for landsholdet. Han virkede dog en smule slidt mod slutningen på sæsonen, hvor målene ikke kom så let, som midt i sæsonen. Det piner ham sikkert stadig, at det var Bale og ikke ham, der scorede kongemålet i Champions League finalen i Kiev.

Ved siden af Ronaldo har de André Silva, som stod for 9 mål i kval-kampene.
Det store spørgsmål bliver om portugisernes rutinerede forsvar kan klare sig mod de helt store og skarpe nationer. De havde nemmere modstandere i kvalen, så der kunne Pepe og co. klare sig på deres rutine. Den bagerste kæde er ved at nærme sig old-boys alderen, Moutinho er 28 år, Mário er 30 og Carvalho er 29. I denne kamp får vi i hvert fald svaret på det spørgsmål.

Spanien cruisede sig også gennem deres kval-gruppe med en målscore på 36-3. Spanien har ikke tabt en kamp siden EM i 2016. Så det er selvbevidste spaniere, der møder op til slutrunden. Hvis man så dem i testkampen mod Tyskland, må man sidde tilbage med en fornemmelse af, at Spanien råder over et top-4 mandskab her. Der fornemmede jeg i hvert fald at de havde flere gear, de kunne sætte motoren i. Og bedre træningsmodstander end medfavoritterne fra Tyskland får man vel næppe.

Landstræner Lopetegui skal have ros for at udtage unge spillere som 21-årige Jesus Vallejo fra Real Madrid og Rodri Hernandez, som snart er Villarreal-spiller. Ellers er det de kendte, Isco – Iniesta og David Silva, der skal kreere spillet, og gerne skulle bringe dem frem til en semifinale mindst. Udover modet må den spanske landstræner have et godt kendskab til de portugisiske spillere, da han netop har været træner i Porto.

Vores tip

Uafgjort
Jeg tror som sagt at varmen i Sochi vil få en betydning for denne kamp. De vil ikke kunne spille for fuld skrue i 90 minutter, så mon ikke de deler i porten, hvis de efter 65 minutter ikke har fået hul på bylden. De skal nok skrabe points nok sammen mod de andre modstandere i puljen til at komme videre til næste runde.

Portugal nyheder

Cristiano Ronaldo vil igen være en spiller, som portugiserne sætter deres lid til. Renato Sanches er gået i stå siden hans gennembrud i 2016, så han er ikke sikker på at blive udtaget. Ud over Ronaldo vil William Carvalho, Andre Gomes, Bernardo Silva og Andre Silva udgøre rygraden på holdet.

Spanien nyheder

Andres Iniesta vil muligvis fortsætte på landsholdet efter VM. alle havde ellers forventet at han ville stoppe karrieren også på landsholdet efter VM, nu hvor han forlader Barcelona.

Så et spil hos Betsafe eller Nordicbet på uafgjort her til odds 3,45 er et fornuftigt spil i mine øjne.

Seneste indbyrdes kampe

De seneste seks indbyrdes møder mellem de to lande fordeler sig således:

Portugal: 2
Uafgjorte: 1
Spanien: 3

 

Reklame

Portugal - Spanien odds og spilforslag