via EkstraBladet Rabatkoder

FC Porto – Schalke 04 | Toppen af Gruppe D tordner sammen

28. november 2018 21:00 Estadio do Dragao
Porto V Schalke 04
VVVVV
Sidste 6 kampe
TVVVU
Udgivet d. Sidst opdateret 28. november 2018 @ 10:54

FC Porto - Schalke 04 optakt

Hvis du vil se fodbold i verdensklasse behøver du ikke mere end opgøret mellem Porto og Schaclke. De to hold dominerer Gruppe D i dette års champions league, og med den stil begge hold har lagt for dagen, så her de også reelle chancer for at komme ud af dette års champions league med nogle glimrende resultater.

Schalke halter en lille smule efter i øjeblikket, men i denne omgang er der al mulighed for at vinde point, og trække i førertrøjen i gruppe D.

Vores tip

Optakt og gratis betting tips

Der er ingen tvivl om at der er lagt op til et brag af en kamp, når de to tophold kolliderer i det kommende opgør. Porto er i absolut topform i øjeblikket, og har vundet alle de kampe de er kommet i nærheden af indtil videre. Schalke er dog absolut ikke et hold man bør undervurdere, og de er også blot en enkelt sejr efter Porto i gruppen. Det bliver dog uden tvivl en svær opgave for dem at trænge igennem Portos forsvar, og samtidig få lukket ned for Aboubakar (hvis han kommer retur i tide) og Marega.

Vores tip

Ser man et kort øjeblik på statistikken, så er der ingen tvivl om at Porto er absolut flyvende for øjeblikket. Schalke har alle dage været en talentfuld klub, men indtil videre ser det ikke ud til at de kan magte at stå imod over for Porto. Jeg hælder i dén grad til at Porto får udnyttet hjemmebanen i denne kamp. Jeg vil ikke blive overrasket over at se en 1-0 sejr til Porto i denne omgang.

Hent en velkomstbonus her og spil på kampen

Seneste indbyrdes kampe

Sidste gang de to hold skulle dyste, fandt det sted på Veltins, hvor Breel Embolo skaffede en føring til Schalke sent i kampen. Føringen var imidlertid kortvarig, for få minutter efter kom der prompte en udligning fra Porto, leveret af Monteiro.

Selvom spillet i det store hele var ganske ligeligt fordelt – i hvert fald når vi tæller skud på mål, så formåede Porto alligevel at ruge på bolden i 61% af tiden. Imponerende er det imidlertid, at schalke formåede at udnytte deres tid væsentligt bedre, om end deres afleveringer ikke sad lige i skabet hver gang.

Porto nyheder

Aboubakar er indtil videre stadig skadet, og der er endnu ikke nogen om hvornår han er fit for fight igen. Det er nok usandsynligt at vi kommer til at se ham i kampen mod Schalke. Fabiano er også sat ud af spil.

Schalke nyheder

Schalke er i øjeblikket ganske hårdt ramt af sygdom. Med Oczipka, Teuchert, Mendyl, Uth og Embolo ude af spil, bliver det mere og mere udfordrende at danne et vindende hold. Der er ingen tvivl om at de er begud på point, og er nødt til at tænke ekstremt kreativt, hvis de skal have en chance imod Porto.

Læs flere Champions League tips her…

Roma – Real Madrid

Juventus – Valencia

Manchester United – Young Boys

Reklame

FC Porto - Schalke 04 odds og spilforslag