via EkstraBladet Rabatkoder

Porto – Roma | Får Porto revanche på hjemmebanen?

6. marts 2019 21:00 Estadio do Dragao
Porto V Roma
UVVUU
Sidste 6 kampe
VVUUV
Udgivet d. Sidst opdateret 1. marts 2019 @ 11:47

Porto - Roma optakt

Når Porto og Roma mødes, kommer det til at blive en speciel kamp af flere årsager. Dels fordi begge hold har leveret glimrende fodbold i denne sæson, og dels fordi de to hold står lige, når vi ser på resultaterne internt imellem dem. Det bliver interessant at se om Porto formår at få en sejr hjem på hjemmebane – en bedrift de indtil videre ikke har haft held med imod Roma.

Se vores tip

Optakt og gratis betting tips

Som udgangspunkt er FC Porto en snæver favorit i denne kamp, men alle der har set en kamp med Roma ved, at de om nogen er i stand til at overraske på grønsfæren. Hvem husker eksempelvis ikke opgøret mod legendariske F.C. Barcelona tilbage i April, hvor Roma udraderede spanierne 3-0.

Derudover er der naturligvis også det seneste opgør, hvor Roma igen var helt fremme i skoene imod Porto.

Der er altså lagt op til et brag af en kamp, hvor der er hentet forstærkninger fra holdenes arkiver, og dermed kan alt ske. Det eneste der indtil videre er garanteret er, at det her bliver en kamp der får alle op af stolene, og en kamp hvor man ikke kan føle sig sikker før der er fløjtet af.

Vores tip

Jeg synes at Porto i de sidste par kampe har vist god form. Og jeg har fuld tiltro til at de kan udnytte hjemmebanefordelen til deres fordel. En 2-0 sejr til Porto er absolut ikke urealistisk, og vil være en sand fornøjelse at se.

Porto kom i vanskeligheder i sidste opgør imod Roma, og man kan roligt sige at de blev forbavsede over Nicolo Zaniolos vanvittige performance. Med lidt held har de haft tid til at sunde sig ovenpå det betydelige nederlag, og er klar til igen at tage imod Roma på hjemmebane.

Seneste indbyrdes kampe

De to hold har mødtes hele 3 gange før, og de står fuldstændig lige. Sidst de mødtes var 12. Februar i år, hvor Roma vandt 2-1. Med denne kamp fik de gjort remis i en ellers kedelig statistik, hvor de fik bank i en 3-0 kamp til Portos favør, og en 1-1 kamp tilbage i August 2016.

Porto nyheder

I den sidste kamp imod Roma, viste det sig at begge hold havde svært ved at stille med deres faste spillere. Dog formåede begge hold at sætte et fornuftigt hold i gang. I Porto-lejren mangles Vincent Aboubakar, Moussa Marega og Yacine Brahimi. Derudover er Héctor Herrera og Alex Telles truede med udvisning, med 4 gule kort hver.

Roma nyheder

Roma har haft en sand øjenåbner i sidste kamp mod Porto, hvor deres nye stjernetalent Nicolo Zaniolo viste sig fra sin absolut stærkeste side. Med to mål scoret, ikke engang 10 minutter fra hinanden, er der ingen tvivl om at der er tale om en absolut komet i verdensklasse i Nicolo.

No Title