via EkstraBladet Rabatkoder

Porto – Lokomotiv Moskva | Kører Lokomotivet af sporet i Lissabon?

6. november 2018 21:00 Estadio do Dragao
Porto V Lokomotiv Moskva
VVVTVV
Sidste 6 kampe
TVVTVV
Udgivet d. Sidst opdateret 2. november 2018 @ 16:25

Porto - Lokomotiv Moskva optakt

Porto kan hjemme på Estadio do Dragao nærmest sikre sig 1. pladsen i gruppe D. Portugiserne har vist den forventede styrke i deres hidtidige kampe. Med 3-1 i sidste runde over Lokomotiv i Moskva, ligner det en formssag at hente endnu tre point.

Læs vores tip

Optakt og gratis betting tips

Der er ikke meget overraskende ved Porto i denne sæson. De indtager den forventede topplacering i ligaen og hjemme på Estadio do Dragao er de meget svære at hamle op med. Efter sejren i Rusland er Porto stor favorit i denne kamp. Eneste negative faktor kan være manglende effektivitet hvis holdet føler sig sikre på sejren på forhånd.

Lokomotiv Moskva er ikke i samme klasse som de øvrige hold i gruppe D. Det har været tydeligt i deres kampe indtil nu. Kun et enkelt mål har de scoret og uden point er deres rolle allerede udspillet. Selv om holdet fra Moskva ligger pænt til i den russiske liga, så er der stor forskel på Premier League og Champions League. Et kig på spillertruppen afslører måske hvor en del af problemet ligger. Der er en overvægt af meget unge og meget gamle spillere, hvilket gør det meget svært at få en god balance mellem rutine og ungdommeligt gå på mod.

Vores tip

Vores tip til kampen er spil på handicapsejr Porto (-1). Porto er ikke holdet der plejer at tage for let på opgaven. Det kommer til at gå ud over Lokomotiv i denne kamp. Det er svært at se hvordan Lokomotiv skal undgå et klart nederlag. Efter 3-1 på udebane vil det være en overraskelse hvis et resultat i samme størrelse ikke bliver realiseret her. Især eftersom Porto med yderligere tre point næsten er garanteret en plads i ottendedels finalerne. Med odds på over 2.00 mener jeg, at der er tale om en lille gave fra bookmakerne, der helt sikkert er værd at sætte et beløb på.

Hent Unibet velkomstbonus på op til 1500 kr. her

Seneste indbyrdes kampe

Der er ikke registreret nogle tidligere møder, ud over Portos sejr i sidste runde.
PORTO: 1
Uafgjort: 0
LOKOMOTIV MOSKVA: 0

PORTO nyheder

Der er ikke melding om skader eller holdopstilling.

LOKOMOTIV MOSKVA nyheder

Forsvarsspilleren Solomon Kverkveliya fik rødt kort i sidste runde og er derfor ikke med der.

Få flere Champions League tips her….

FC Bayern Måunchen – AEK Athen

Inter Milan – FC Barcelona

Benfica – Ajax

Valencia – Young Boys

Reklame

Porto - Lokomotiv Moskva odds og spilforslag