via EkstraBladet Rabatkoder

Polen – Senegal betting tips og optakt

19. juni 2018 17:00 Spartak Stadion
Polen V Senegal
UVTVVV
Sidste 6 kampe
VTUUVV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:34

Polen - Senegal optakt

Spartak Stadion: Kapacitet 45,000

Anden kamp i åbningsrunden i gruppe H i Rusland 2018 står mellem Polen og Senegal den 19. juni 2018 på Spartak stadion, Moskva.

Dette bliver Polens syvende VM-slutrunde, men det er første gang siden 2006, at de har kvalificeret sig. Dengang – lige som for fire år tidligere – nåede polakkerne ikke til knockout-fasen, men tog i stedet et tidligt fly hjem.

Senegal er derimod kun med ved deres anden VM-slutrunde, men dette hold har meget at leve op til. I Japan/Korea 2002 chokerede senegaleserne ved at slå de forsvarende verdensmestre fra Frankrig med en 1-0 sejr i åbningskampen, før de spillede uafgjort Danmark og Uruguay og sluttede på andenpladsen i deres gruppe.

En fantastisk overtidssejr over Sverige i ottendedelsfinalen stillede senegaleserne over for Tyrkiet i kvartfinalen. Det viste sig dog at være for stor en mundfuld, og et mål fra Ilhan sendte tyrkerne i semifinalen.

Vores tip

Med Colombia som favorit til at vinde gruppe H, har hverken Polen eller Senegal råd til at tabe denne kamp. Men gruppefasens åbningskampe har tendens til at være mere forsigtige og derfor tror vi på, at dette opgør bliver en målfattig affære hvor der scores færre end 2,5 mål.

Seneste indbyrdes kampe

Dette bliver det første møde mellem de to nationer.

Polen nyheder

Polen kvalificerede sig til slutrunden ved at vinde gruppe E i UEFA-kvalifikationsturneringen. Det var en ligetil gruppe med Rumænien og Danmark som de største trusler. I den endelige tabel sluttede Danmark på andenpladsen, mens Montenegro overraskende nok tog tredjepladsen, tre point foran rumænerne.

Senegal nyheder

Senegal vandt deres kvalifikationsgruppe med fire sejre og to uafgjorte og en samlet målscore på 10-3.

Polens hold

Målmænd: Bartosz Bialkowski / Lukasz Fabianski / Wojciech Szczesny

Forsvar: Jan Bednarek / Bartosz Bereszynski / Thiago Cionek / Kamil Glik / Artur Jedrzejczyk / Michal Pazdan / Lukasz Piszczek

Midtbane: Jakub Blaszczykowski / Jacek Goralski / Kamil Grosicki / Grzegorz Krychowiak / Rafal Kurzawa / Karol Linetty / Slawomir Peszko / Maciej Rybus / Piotr Zielinski

Angreb: Dawid Kownacki / Robert Lewandowski / Arkadiusz Milik / Lukasz Teodorczyk

Senegals hold

Målmænd: Khadim Ndiaye / Abdoulaye Diallo / Alfred Gomis

Forsvar: Kara Mbodji / Kalidou Koulibaly / Moussa Wague / Saliou Ciss / Youssouf Sabaly / Lamine Gassama / Armand Traore / Salif Sane

Midtbane: Pape Alioune Ndiaye / Idrissa Gueye / Cheikhou Kouyate / Cheikh N’Doye

Angreb: Sadio Mane / Diao Balde Keita / Ismaila Sarr / Diafra Sakho / Moussa Konate / Mame Biram Diouf / Mbaye Niang

Reklame

Polen - Senegal odds og spilforslag