via EkstraBladet Rabatkoder

Polen – Colombia betting tips og optakt

24. juni 2018 20:00 Kazan Arena
Polen V Colombia
TVUVTV
Sidste 6 kampe
TUUVUT
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:34

Polen - Colombia betting optakt

De to forhåndsfavoritter i gruppe H, Polen og Columbia, mødes i dagens anden kamp. Den foregår på Kazan Arena. Såfremt de to hold har vundet deres første kamp vil vinderen her være så godt som sikker på en plads i mellemrunden. For taberne af denne kamp vil det ikke være en katastrofe, men det vil helt klart sætte dem under et stort pres inden deres sidste gruppekamp.

Gratis betting tips

Polen og Colombia er havnet i en temmelig presset situation med nederlag i deres første kamp. For Colombia var det op ad bakke hele vejen med en mand i undertal allerede fra det tredje minut. Alligevel var de ikke voldsomt presset og kunne med lidt held have reddet et point i hus.

Polen derimod viste ikke meget fantasi i deres spil imod de fysisk overlegne afrikanere fra Senegal. Trods et pænt pres i en del af kampen, blev de aldrig rigtig farlige.

Vores tip

Vores tip bliver et spil på uafgjort i denne kamp. For begge hold vil det være en katastrofe med et nederlag til, ikke mindst for Colombia der skal møde Senegal i deres sidste gruppekamp. Polen har ikke de stærkeste forsvar, hvilket også sås tydeligt i kvalifikationen til VM, og der skal strammes op til denne kamp. Resultatet af den tidlige kamp i gruppe H kan have givet et af holdene her en fordel, men uafgjort er stadig et sandsynligt resultat begge hold kan leve med.

Polen nyheder

Der er mange, der forventer, at Lewandowski skal score en masse mål for Polen. Han får bare ikke den samme støtte som han gør i Bayern, og det ses tydeligt på hans spil. I denne kamp skal han nok indstille sig på at tilbuddene bliver færre og sikkert i form af lange afleveringer, da Polen vil spille mere på sikkerhed bagud end på at presse modstanderen.

Colombia nyheder

Med Carlos Sanchez røde kort imod Japan er Colombia tvunget til at foretage ændringer i startopstillingen. Der bliver plads til enten Uribe eller Aguilar på midtbanen eller måske dem begge hvis træner Pékerman ikke igen spiller med Izquierdo på den offensive midtbane. Den mulighed er ikke utænkelig hvis holdet går mere forsigtigt frem i denne vigtige kamp.

Seneste indbyrdes kampe

Det er første gang de to hold møder hinanden.

Polens hold

Målmænd: Bartosz Bialkowski, Lukasz Fabianski, Wojciech Szczesny
Forsvar: Jan Bednarek, Bartosz Bereszynski, Thiago Cionek, Kamil Glik, Artur Jedrzejczyk, Michal Pazdan, Lukasz Piszczek
Midtbane: Jakub Blaszczykowski, Jacek Goralski, Kamil Grosicki, Grzegorz Krychowiak, Rafal Kurzawa, Karol Linetty, Slawomir Peszko, Maciej Rybus, Piotr Zielinski
Angreb: Dawid Kownacki, Robert Lewandowski, Arkadiusz Milik, Lukasz Teodorczyk

Colombias hold

Målmænd: Jose Cuadrado, David Ospina, Camilo Vargas
Forsvar: Santiago Arias, Frank Fabra, Yerry Mina, Johan Mojica, Oscar Murillo, Davinson Sanchez, Cristian Zapata
Midtbane: Abel Aguilar, Wilmar Barrios, Juan Cuadrado, Jefferson Lerma, Juan Quintero, James Rodriguez, Carlos Sanchez, Mateus Uribe
Angreb: Miguel Borja, Radamel Falcao, Jose Izquierdo, Luis Muriel

Reklame

Polen vs Colombia odds og spilforslag