via EkstraBladet Rabatkoder

Peru – Danmark betting tips og optakt

16. juni 2018 18:00 Mordovija Arena
Peru V Danmark
VVVVUU
Sidste 6 kampe
UUVVUU
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:34

Peru - Danmark Betting Tips

Mordovija Arena: Kapacitet 44,000

Endelig, endelig så kan vi få alvor få gang i festen her, hvor Peru møder Danmark lørdag d. 16. juni kl. 18.00. Det bliver en kamp med rød-hvide farver alle vegne og så absolut nøglekampen om, hvem der skal følge Frankrig med videre fra denne gruppe C.

Optakt og gratis betting tips

Peru er ikke et hold, som stiller sig med bussen foran feltet og losser bolden væk. De er gode boldspillere og har et godt kollektiv. I træningskampene har de scoret mindst 2 mål i alle kampe, så vi er advaret kammerater!

Truppen fra Peru rummer bl.a. Edson Flores fra Aab, hvis jeg lige skal nævne en dansk forbindelse. Det nærmer sig slutningen på karrieren for 33-årige Jefferson Farfan. Han er en rapfodet offensivspiller, der har haft en fornem karriere, som har sendt ham vidt omkring i verden. De fleste kan måske huske ham fra tiden i Schalke 04. Han spiller nu for Lokomotiv Moskva.

Paolo Guerrero er Perus anfører og topscorer. Han så længe ud til at misse VM på grund af en karantæne for doping, men efter appel har FIFA nu besluttet, at han alligevel må spille i Rusland. Han lynede to gange i træningskampen mod Saudi Arabien, så han er tændt og virker klar på opgaven. Andre Carillo, som spiller i Premier League klubben Watford, er nok den eneste på Perus hold, som til daglig bliver prøvet af på højeste niveau. Det ender derfor nok med, at han holder AaB-spilleren Flores på bænken. Carillo scorede det første mål i træningskampen mod Saudi Arabien.

Holdets målmand Pedro Gallese spiller til dagligt i Mexico for Veracruz, og jeg tror det kan blive akilleshælen for Peru. Den danske trup er nu udtaget, og her har snakken jo så gået lidt på dem der ikke kom med. Åge Hareide har i hvert fald slået fast, at man skal være 100% klar til at spille, hvis man vil være med i truppen. Det virker som et meget klogt træk, så al snakken ikke går på skaderne i truppen, men om spillet.

Den store omtale har i denne uge handlet om Christian Eriksen, som er blevet far og nu endelig er stødt til truppen og kan træne med. Træningskampene har i hvert fald vist, at vi næppe vil klare os godt uden en skarp Eriksen til at skabe det uventede. Endelig er det rart at have et våben som ham klar til den ene dødbold, der måske dukker op efter 85 minutter.

I de seneste tre kampe har forsvaret og målmanden spillet til rent bur. Det er vigtigt at vi kan stole på bagkæden, så vi ikke er pisket frem over isen for at indhente en føring. Vi bør spille med tålmodighed og udnytte den ene chance, der opstår.

Endelig vil jeg gerne rette lidt fokus på Thomas Delaney. Har man fulgt ham gennem det sidste halve år i Bremen forstår man godt, hvorfor han nu er på vej til Dortmund. Han vender kampe for sit hold ved altid at dukke op med sit hoved lige der, hvor der er hul til ham. Han vil bare vinde, og han er nok den spiller, der skal træde til, hvis Eriksen ikke har sin gode dag.

Vores tip

Første målscorer Thomas Delaney
Som jeg skrev ovenover, så dukker han altid op, når der er brug for ham med et hovedstød. Han rager også godt op med sin fordel i højden med sine 1,90 i forhold til de mindre sydamerikanere.

Det spil kan give odds 9,35 hos Danske spil, hvilket er et fint odds i mine øjne.

Seneste indbyrdes kampe

Peru og Danmark har aldrig mødtes tidligere.

Peru nyheder

Ingen nyheder

Danmark nyheder

Thomas Delaney har fået fri en dag til at rejse til Dortmund og underskrive en ny kontrakt med dem.
Christian Eriksen er nu blevet far og er med i landsholdstruppen igen.

Reklame

Peru - Danmark odds og spilforslag