via EkstraBladet Rabatkoder

FK Partizan – FC Nordsjælland | Skæbneopgør i Serbien

16. august 2018 20:30 Partizan Stadium
Partizan V FC Nordsjælland
VVUUVV
Sidste 6 kampe
TTTVVV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

FK Partizan – FC Nordsjælland Betting Tips

Denne 3. runde af Europa League kvalifikationen, byder på returopgøret mellem Partizan og FC Nordsjælland. Det første opgør endte med en udesejr til Partizan på 1-2.

Find din bonus og prøv betting idag

Optakt og gratis betting tips

FC Nordsjælland har haft nogle rigtig dårlige kampe på det sidste. De fik en noget svingende start på sæsonen og har nu tabt de seneste 3 kampe. De tabte den første kamp 1-2 på hjemmebane, hvor de egentlig var godt med i løbet af kampen. Det virkede til at de i store dele af kampen havde styr på det og det kunne lige så godt have endt med en FC Nordsjælland sejr. Desværre for dem skulle det ikke ende sådan, og nu skal de på udebane have et godt resultat for at gå videre. FC Nordsjælland er ikke et specielt godt udehold, så der skal en del til, hvis de skal have forhåbninger om at komme videre til gruppespillet.

Læs vores tip til kampen

Partizan har ikke fået den bedste start på deres egen liga med kun 7 point efter 4 kampe. Men med det gode resultat i det første opgør, ligger deres motivation helt sikker i at komme videre fra denne runde. De spillede en god kamp i Farum, men de dominerede ikke kampen i længere perioder. Derfor skal de også være varsomme på hjemmebanen, da det sagtens kan gå den modsatte vej.

Jeg forventer at Partizan komme til denne retur kamp med en defensiv tilgang, og forsøge på at holde nullet. De vil formentlig ikke satse specielt meget, da de ved at de vinder, hvis de ikke lader mål gå ind.

Denne retur kamp vil blive præget af FC Nordsjælland der skal frem og satse alt hvad de har. Samtidig skal Partizan forsøge ikke at lukke målet ind. Partizan er generelt et fint defensivt så jeg forventer ikke at FC Nordsjælland vil dominere kampen.

Vores tip

Partizan vil gøre alt hvad de kan for ikke at tabe kampen og samtidig vil FC Nordsjælland skulle og satse alt hvad de har for at få en sejr. Med Partizans defensive niveau så tror jeg ikke at FC Nordsjælland har en særlig stor chance for at gå videre. Derfor tror jeg at denne kamp ender uafgjort. Du kan finde det lige nu til odds 3,70 hos Betsafe.

Få velkomstbonus idag og brug den på Europa League

Seneste indbyrdes kampe

FC Nordsjælland – 0
Uafgjort –0
Partizan – 1
De to mødte hinanden i sidste uge hvor Partizan vandt 1-2 på udebane.

FC Nordsjælland nyheder

Jonathan Amon – Ukendt skade
Mathias Jensen – Rygskade

Partizan nyheder

Zoran Tosic – Knæproblemer

Partizan mangler wing spilleren Zoran Tosic, der er en dygtig kantspiller, der skaber meget fremad banen. Dette kan godt have en betydning for kampen.

Reklame

FKP - FCN Odds