via EkstraBladet Rabatkoder

PARIS SAINT GERMAIN – RØDE STJERNE: Betting Tips & Optakt

3. oktober 2018 21:00 Parc des Princes
Paris Saint-Germain V Røde Stjerne Beograd

All Unibet customers

Risikofrit spil: Pengene igen ved straffespark!

18+, spillemyndigheden.dk
1. Kun udvalgte markeder 2. Gælder for Premier League & Champions League kampe 3. Kun tabende bets mellem 50 og 800 kr. refunderes 4. Generelle vilkår og betingelser gælder.
Flere regler & vilkår
VVTVVV
Sidste 6 kampe
VVUUVV
Udgivet d. Sidst opdateret 1. oktober 2018 @ 15:24

PSG – RØDE STJERNE optakt

PSG var decideret uheldige med at komme fra Liverpool uden point. Nede med to mål var det hårdt at se hjemmeholdet score i overtiden og dermed tage alle tre point. Røde Stjerne leverede en solid gang defensiv fodbold hjemme mod Napoli. Gæsterne dominerede stort, men Røde Stjerne holdt stand og fik et enkelt point på kontoen.

Se vores tip

Optakt og gratis betting tips

PSG tog kampen op mod Liverpool og leverede en glimrende indsats. Nederlaget kunne nemt have været undgået, men det kræver fuld koncentration også i overtiden. At PSG lukker mål ind er noget de kan forbedre. Det er ikke så tit de er i stand til at holde nullet, selv i de kampe de dominerer stort.

I Ligue 1. er PSG urørlige. 6 sejre i 6 kampe taler deres tydelige sprog. Mbappe, Neymar og Di Maria scorer efter behag os gør det jo ikke så meget at der ryger en ind bagude i ny og næ. Det kan bare koste dyrt når det sker i Champions League og modstanderen er en klasse bedre en dem de ellers møder.

Røde Stjerne har ikke den store erfaring med denne turnering og tager det som en kæmpe oplevelse, vel vidende at de ikke kommer til at gå videre fra denne pulje. De gjorde det fornemt mod Napoli og det faktum, at der er point i tabellen giver helt sikkert moral.

Røde Stjerne har et hårdt program inden denne kamp. De satte deres første point til med 1-1 i lokalopgøret mod Partizan. De skal op imod to andre af de hold der ligger lige under toppen i den kommende uge. Den serbiske Superliga har helt sikkert førsteprioritet og det kan være nogle slidte spillere der kommer til Paris.

Vores tip

Vores tip til denne kamp er spil på PSG vinder til 0. PSG er helt naturligt kæmp favorit og selv spil på handicap sejr virker ikke tillokkende. Dertil er Røde Stjernes forsvar for stærkt. De vil parkere bussen og dermed er det langet fra sikkert, at det bliver en stor sejr til PSG. Jeg tror hjemmeholdet vinder og jeg tror ikke, at gæsterne kommer på måltavlen i denne kamp. De var ikke ret nærgående hjemme mod Napoli og det bliver ikke lettere her. PSG vinder til 0.

Få op til 1.500 kr. i velkomstbonus med Unibet

Seneste indbyrdes kampe

Der er ikke registreret nogle tidligere møder.
PSG: 0
Uafgjort: 0
RØDE STJERNE: 0

PSG nyheder

Der er ingen meldinger om skader eller holdopstilling.

PSG fortsætter deres suveræne spil i Ligue 1, med to klare sejre op til dette opgør.

RØDE STJERNE nyheder

Der er ingen meldinger om skader eller holdopstilling.

Røde Stjerne vandt begge kampe op til dette opgør.

Reklame

PSG - RØDE STJERNE odds og spilforslag