via EkstraBladet Rabatkoder

Paris – Manchester United | Kan Pariserne holde de røde djævle stangen?

6. marts 2019 21:00 Parc des Princes
Paris Saint-Germain V Manchester United
VTVVV
Sidste 6 kampe
VUVVT
Udgivet d. Sidst opdateret 1. marts 2019 @ 12:03

Paris – Manchester United optakt

Når slaget imellem Manchester United og Paris skal stå, kommer vi uden tvivl til at se begge hold i deres fulde vigør. I gruppespillet stod de næsten lige, med henholdsvis 10 og 11 point. Indtil videre har det da også hældt til Paris’ favør, når de to hold har mødtes.

Se vores tip

PSG har i løbet af den seneste tid samlet et sandt stjernevirvar, og én af de ting de gør særdeles godt, er især i deres angreb. Her er trioen i form af Neymar, Cavani og Mbappé (for ikke at nævne gamemakeren Di Maria) lige så respekterede som de er frygtede. Men én ting er deres hurtige og velsmurte angreb, hvor en komplet anden ting er deres fremragende midtbane og deres bundsolide forsvar, i form af Alves og Silva, der kan stoppe langt de fleste.

Dog er det kun tåber, der ikke frygter Manchester United. Vi kommer ikke udenom at klubben er én af de mest notoriske i verden, og gang på gang formår at udnytte deres potentiale til fulde. På det seneste har det dog primært været De Gea der har været årsag til klubbens succeser. Vi behøver ikke engang gå længere tilbage end til Januar, hvor De Gea stod en kamp imod Tottenham, der muligvis kommer til at gå over i historien, som én af hans bedste performances (hvilket ikke siger så lidt).

Optakt og gratis betting tips

Der er ingen tvivl om at det her kommer til at blive en fænomenal kamp. Det er generelt set altid en fornjøelse at se Manchester United folde sig ud, men især PSG er også blevet gode til at levere fantastisk underholdende fodbold. Det jeg personligt kommer til at se mest frem til, er uden tvivl De Gea vs. Det franske angreb, hvor der sandsynligvis er mere talent samlet, end i resten af Champions League tilsammen.

Vores tip

Det her er en ekstremt svær kamp at skulle sætte et odds på. Jeg hælder til at tro på en1-0 sejr til PSG. Og det kommer udelukkende til at bero sig på, at De Gea kommer til at stå alene imod det franske angreb. Jeg er sikker på at han kommer til at give en spektakulær performance, men tror ikke at han kan tage trioren alene. Samtidig tror jeg på at Buffon, Alves og Silva kan få lukket effektivt ned for Manchester United.

Seneste indbyrdes kampe

Sidste gang de to hold skulle mødes, faldt det ud til franskmændenes favør. Med en 2-måls sejr over United (endda på Old Trafford), viste det franske angreb sig fra sin absolut bedste side. Med begge mål scoret i anden halvleg, tyder det på at der har været afsat tid til at lure modstanderen af. Generelt set var PSG langt overlegen i dette opgør, og sad bl.a. med 56% af boldbesiddelsen, samt at de var langt mere stabile og præcise i deres afleveringer.

Alt i alt virkede de bare mere fattede end englænderne, som faktisk kun præsterede at få et enkelt skud på mål – et skud som Buffon i øvrigt prompte fik lukket ned igen.

Reklame

Paris - Manchester United odds og spilforslag