via EkstraBladet Rabatkoder

Panama – Tunesien betting tips og optakt

28. juni 2018 20:00 Mordovija Arena
Panama V Tunesien
TTTUVT
Sidste 6 kampe
TTTUUV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:34

Panama - Tunesien optakt

Mordovija Arena: Kapacitet 44,000

Panama og Tunesien klarede begge hæderlige men dog klare nederlag i deres første kamp. Noget værre gik det dem i anden runde.

Tunesien løb ind i et 2-5 nederlag til Belgien. Egentlig spillede Tunesien ganske god fodbold, men belgiernes klasse kunne de bare ikke matche. Lukakus scoring til 3-1 lige før pausen var nok det, der slukkede håbet for dem. Ellers blev det definitivt slukket da Tunesien lukkede 1-4 målet ind kort efter pausen. Det blev dog til et trøstemål i sidste minut fra Khazri.

Panama løb ind i en øretæve mod England. 1-6 lød slutcifrene efter en indsats der ikke påkalder sig de store klapsalver. Panama forsøgte med fysisk spil at holde England fra fadet, men manglende hurtighed og finesse fik det hele til at se meget kluntet ud. Det resulterede da også i to straffespark som Harry Kane sikkert omsatte til mål. Kane fuldbyrdede sit hattrick med scoringen til 6-0 med en lille halv time tilbage.

Det lykkedes indskifteren Felipe Baloy at få pyntet på resultatet, men det ændrer ikke på det samlede billede af et hold, der ikke har klasse til at true de andre hold i gruppe G.
Kampen om at undgå sidstepladsen spilles på Mordovia Arena i Saransk. Et nyt stadion opført til VM med plads til 45.000 tilskuere der blandt andet lagde græs til Danmarks åbningskamp mod Peru.

Det bliver også endestationen for de to nationer, hvor især Tunesien havde håbet på at kunne gøre det bedre. Det er Tunesiens 5. VM deltagelse, men det er aldrig lykkedes for dem at komme videre fra det indledende gruppespil. De har faktisk ikke formået at vinde en kamp siden sejren over Mexico i 1978. Panama er for første gang med i en slutrunde og lilleputnationen må sande, at der er lang vej til at de vil kunne gøre sig håb om at spille op mod de mere rutinerede hold.

Vores tip

Vores tip til dette opgør bliver sejr til Tunesien. De får ikke bedre mulighed for at hive den første VM-sejr i 40 år hjem. Holdet har vist klart bedre takter end dagens modstander, og selv om kampen er uden betydning for hvem der går videre, bør de kunne mønstre moral nok til at give deres fans noget at juble over.

Seneste indbyrdes kampe

Der er ingen tidligere møder registret mellem Panama og Tunesien, så denne kamp bliver debut for begge nationer.

Panama nyheder

Midtbanespilleren Armando Cooper fik sit andet gule kort mod England og sidder ude med karantæne i denne kamp.

Tunesien nyheder

Tunesien mangler tre spillere til dette opgør: Mouez Hassen, Dylan Bronn og Syam Ben Youssef.

Reklame

Panama - Tunesien odds og spilforslag