via EkstraBladet Rabatkoder

Østrig – Rusland betting tips og optakt

30. maj 2018 20:45 Tivoli Neu
Østrig V Rusland
VVVVUT
Sidste 6 kampe
TTVTTV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:34

Østrig - Rusland Betting Tips

Østrig møder her VM-værterne fra Rusland i en af mange venskabskampe d. 30. maj kl. 20.45.
For værterne er der knapt så meget på spil, da de ikke er kvalificeret til VM, så for dem handler det om at overføre noget af den internationale succes, som klubholdet fra Salzburg har haft i Europa League. Helt anderledes alvorligt kan det blive for de russiske VM værter, som nok ikke vil få en rolig stund, hvis de ikke viser nogle positive takter i dette opgør. Husk på at russerne jo ikke har haft en kvalifikation at skulle spille om points i, så det kan være rigtig svært at vide, hvor de står.

Optakt og gratis betting tips

Østrig har faktisk klaret sig fint i deres seneste kampe, hvor de finder frem til målet i deres kampe. De kommer med 5 sejre i deres seneste 5 kampe, så der er nye tider på vej fra alpelandet. Landstræner Marcel Koller råder over en ganske solid trup, hvor en del navne til daglig begår sig i de store klubber ude i Europa. I forsvaret optræder rutinerede Sebastian Prödl fra engelske Watford, som ved siden af sig har Aleksandar Dragovic fra Leicester. På midtbanen finder vi David Alaba fra Bayern München og Julian Baumgartlinger fra tyske Bayer Leverkusen. Fremme foran skal Marko Arnautovic fra West Ham banke bolden i rusen. Det tog ham kun 4 minutter imod Luxemburg i seneste venskabskamp.

Ruslands landstræner Stanislav Cherchesov må være under et gevaldigt pres fra moderlandet om at skaffe resultater. De har faktisk spillet skidt i deres seneste kampe, hvor kun en 3-3 kamp mod Spanien i november faldt i den positive gryde. Andre vil sige, at russerne blot spiller som den placering de indtager på FIFA’s rangliste, hvor de ligger på en mager plads som nummer 66!!

Når man ser på den russiske trup er det faktisk slet ikke til at forstå, at de ikke ligger højere placeret med fold som Igor Akinfeev i målet, Yuri Zhirkov, der ganske vist er blevet 34 år, på midtbanen og ja og hvem er det lige, der skal lave målene for russerne? Fedor Smolov nettede i hvert fald to gange mod spanierne, men ellers er de alt alt for tynde oppe foran til at kunne komme i nærheden af noget metal til VM.

Vores tip

Under 2,5 mål

Jeg kan ikke forestille mig det bliver en åben indianerkamp med bølgende angreb frem mod begge mål. Russerne er alt for ineffektive foran målet, så det giver god mening at spille på under 2,5 mål her. Du kan få odds 1,55 hos danske spil. De seneste 3 kampe har alle været under 2,5 mål, så det virker også som et fornuftigt spil her.

Seneste indbyrdes kampe

De sidste 3 opgør mellem de to hold ser således ud:

  • Østrig: 2
  • Uafgjort: 1
  • Rusland: 0

Seneste kamp mellem de to hold blev spillet i Rusland d. 14. juni 2015, hvor Østrig vandt 1-0.

Reklame

Østrig - Rusland odds og spilforslag