via EkstraBladet Rabatkoder

OB – SønderjyskE | Optakt og betting tips

22. juli 2018 14:00 EWII Park
OB V SønderjyskE
TTVVUT
Sidste 6 kampe
TTTTVV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

OB - SønderjyskE optakt

EWII Park i Odense lægger græs til et opgør mellem to hold der begge har noget at bevise. Nederlag i første kamp, hvilket begge trænere ikke mener var fortjent, skal vendes til noget bedre her.

OB føler, at de forærede Vendsyssel alt for meget og indkasserede to scoringer på den konto. Det forventer træner Michelsen ikke sker igen mod hans tidligere klub.

SønderjyskE tabte 0-1 til AaB efter en kamp de selv mener burde være endt uafgjort. Kampen hjemme på Sydbank Park var da også meget lige, men det var altså gæsterne der med en sen scoring tog alle tre point med hjem.

Tilmeld dig Betfair og få en attraktiv velkomstbonus på op til 1.000 kr. 

Vores tip

Vores tip til kampen er et spil på en hjemmesejr. OB viste tilstrækkeligt med offensive kvaliteter i deres første kamp, men skal have justeret niveauet i forsvaret. Det må forventes, at der er fuld koncentration fra start til slut denne gang. SønderjyskE var ikke overbevisende hjemme mod AaB og ud fra meldingerne efter kampen havde de været tilfredse med uafgjort. Det er en indstilling de ikke kommer langt med og noget fundamentalt der skal ændres hvis SønderjyskE vil op i top 6. Det ligner en hjemmesejr alene på energi og indstilling.

Få gratis bonus her og spil på Superligaen

OB nyheder

OB har forstærket sig med den rutinerede midtbanemand Janus Drachmann, som er blevet hentet i FC Midtjylland. Det er en væsentlig forstærkning til fynboernes trup for Drachmann er både en stærk boldspiller men også en god ledertype.

Seneste indbyrdes kampe

OB: 16
Uafgjort: 8
SønderjyskE: 15

I de forudgående 39 opgør mellem OB og SønderjyskE er sejrene blevet jævnt fordelt. Ser man på de seneste 10 kampe, er der en klar overvægt til SønderjyskE med 7-2-1.

OB forventet startopstilling

Sten Grytebust, Kenneth Emil Petersen, Alexander Ludwig, Ryan Johnson Laursen, Jacob Barrett Laursen, Jeppe Tverskov, Jens Jakob Thomasen, Mathias Greve, Troels Kløve, Rasmus Festersen, Anders K. Jacobsen

SønderjyskE forventet startopstilling

Sebastian Mielitz, Stefan Gartenmann, Marc Pedersen, Kees Luijckx, Nicholas Marfelt, Eggert Jonsson, Christian Jakobsen, Johan Absalonsen, Marcel Rømer, Mart Lieder, Mads Hvilsom

Reklame

OB - SJE odds og spilforslag