via EkstraBladet Rabatkoder

OB – Hobro | Kan Hobro fortsætte det flotte spil?

2. november 2018 18:00 EWII Park
OB V Hobro IK
UUUVVV
Sidste 6 kampe
VTVTVT
Udgivet d. Sidst opdateret 1. november 2018 @ 19:16

OB - Hobro optakt

OB kommer til denne kamp efter ikke at have tabt i de seneste 6 kampe. De har været rigtig gode til at lukke ned i deres forsvar, samtidig med at de er kommet frem til chancer i den anden ende. Lige pt ligger OB på 10. pladsen, hvilket må siges ikke at være tilfredsstillende. Det største problem for OB er at de ikke vinder nok kampe, i og med at de kun har vundet 3 ud af de 14 kampe.

Læs vores tip til kampen

På hjemmebanen i Odense har det set skidt ud i denne sæson. Det plejede at være en stærk hjemmebane, men man har kun vundet en enkelt kamp i denne sæson. En af lyspunkterne i denne sæson har været den hjemvendte Nicklas Helenius, der virkelig ser ud til at have fundet sit spil igen, efter nogle meget skuffende år.

Optakt og gratis betting tips

Hobro kommer til denne kamp efter at have fået en meget vigtig sejr imod Vejle. Det var en utrolig vigtig kamp at vinde, så de ikke kommer for langt bagefter nede i bundstriden. Der er ingen tvivl for mig om at Hobro er den største favorit til at rykke ned i år, da de simpelthen bare ikke spiller særlig godt. Især den defensive del har været der hvor de har haft rigtig store problemer i denne sæson, hvor de har lukket hele 33 mål ind.

Hobro er blandt de 3 værste udehold i ligaen, hvor de endnu har en sejr til gode. Det eneste lyspunkt for Hobro i denne sæson, er angriberen Sabbi der har formået at score 5 mål i denne sæson. Om det er en refleksion af hans egne kvaliteter, eller blot gode præstationer på et rigtig dårligt hold, skal jeg ikke kunne sige.

Jeg tror det bliver en kamp som OB sætter sig på fra start. De har generelt en solid hjemmebane hvor man ikke taber mange kampe, samtidig med at have et rigtig stærkt defensivt niveau.

Vores tip

Jeg tror ikke at Hobro vil komme frem til særlig meget i denne kamp. OB har generelt en rigtig solid defensiv der let bør være i stand til at lukke ned for Hobros spil. De har desperat brug for at få en sejr på hjemmebane, og det virker som en oplagt kamp at få alle 3 point i. En sejr til OB er set til odds 1,50.

Vind dobbelt på dine Superliga væddemål med Bwin her

Seneste indbyrdes opgør

OB – 2
Uafgjort – 1
Hobro IK – 2
De to hold mødte sidst hinanden d. 11.08.2018 hvor Hobro vandt 3-2 på hjemmebane.

OB nyheder

OB kommer til kampen med to officielle skader. Målmanden Sayouba Mande er ude med en brækket kæbe og det vides ikke hvornår han forventes at være tilbage. Midtbanespilleren Julius Eskesen er ude med brok og menes at være ude i nogle få uger.

Hobro IK nyheder

Hobro kommer til kampen med 4 officielle skader. Midtbanespilleren Danny Olsen er ude med en langvarig knæskade. Edgar Babayan er ude med en ukendt skade. Jacob Tjørnelund er ude med en forstuvet ankel og menes at være tilbage indenfor nogle få uger. Pål Alexander Kirkevold er ude med en ankelskade og menes at være tilbage i midten af November.

Læs flere Superliga tips her…

Vejle Boldklub vs. AC Horsens

FC Nordsjælland vs. AaB

Brøndby IF vs. FC København

Esbjerg fB vs. FC Midtjylland

Reklame

OB - Hobro odds og spilforslag