via EkstraBladet Rabatkoder

OB – Nordsjælland | Er bronzevinderne blevet metaltrætte?

2. august 2018 12:00 Nature Energy Park
OB V FC Nordsjælland
VUTTTU
Sidste 6 kampe
TVTTVU
Udgivet d. Sidst opdateret 28. august 2018 @ 9:40

OB - Nordsjælland optakt

OB tager hjemme i Odense imod Nordsjælland i superligaen søndag d. 2. september kl. 12.00. OB ligger nummer 13 i den danske Superliga, mens Nordsjælland ligger nummer 8. Det handler for begge klubber om at komme opad i tabellen. Kan OB virkelig vinde 2 gange i træk?

Vi har samlet relevante betting bonusser lige her.

Optakt og gratis betting tips

Så lykkedes det for OB at tage sæsonens første sejr i superligaen. Det gik ud over Vejle, som helt fortjent blev slået 2-0 på egen bane. Målene blev scoret af Ryan Johnson Laursen og Jeppe Tverskov. Dermed kunne OB overlade jumbopladsen til Hobro. Det må sprede en vis optimisme i Ådalen i denne uge, for det kan være, det er vendepunktet for holdet, især hvis man kan snuppe tre point mod formsvage Nordsjælland.

Spillet har egentlig været ok for fynboerne, men når det bare ikke lykkes at vinde, bliver det en slags selvforstærkende effekt for hver runde man forlader banen uden sejr. OB træner Jakob Michelsen var da også ganske lykkelig over, at spillet nu endelig gav en sejr, som holdet kan bygge videre på.

Ellers kan man konstatere, at anfører Kenneth Emil Petersen ikke er skadet. Han er simpelthen fravalgt til truppen, så nu er han endnu længere fra en startplads i midterforsvaret. Træneren begrunder det med, at han foretrækker Marco Lund, og at der skal være plads til nyankomne Ramos Leeuwin.

For Nordsjælland føles det som et skridt frem og tre tilbage, da de måtte gå fra banen mod defensive Horsens, der stjal alle tre point med hjem til Jylland. Nu havde de lige ordnet Vejle ugen inden på hjemmebane, og var favoritter til at få tre points mere til tabellen mod top 6. Efter nogle uger hvor det europæiske eventyr kunne tage lidt af fokus, så er det nu atter tid til at fokusere på det, der hedder Superligaen.

Kasper Hjulmand må gå nogle dage endnu og vente på om venstrebacken Mads Mini Pedersen bliver solgt til udlandet. Træneren håber det selvfølgelig ikke, for der er nok at tage fat på for ham, nu hvor de også har solgt den helt store profil Mathias Jensen til Celta Vigo. Det må åbenbart være en træners lod i superligaen i denne tid. Man må se hvilke spillere man har i posen og så få det bedste ud af det.

Nu er der i hvert fald en mulighed for at komme tilbage på sporet for nordsjællænderne med en sejr her i Odense. Så kan klubben begynde at kigge opad i tabellen. Taber de kampen, kan det kun give søvnløse nætter for spillerne og trænerne i Farum.

Vores tip

Mit tip på kampen her er at den ender OB vinder kampen. OB har spillet fornuftigt, men har bare ikke kunnet lukke posen til i deres kampe. Nu kom sejren så mod Vejle, så jeg tror på de følger op med tre sikre point her, så de kan komme væk fra bunden. Nordsjælland er også tamme på udebane, hvor de ikke har vundet endnu i denne sæson.

Vil du spille på denne kamp? Få op til 1.000 kr. velkombonus med Betfair:
Hent velkomstbonus nu
1. Nye kunder 2. Promokode: ZSKW02. 3. Din konto skal registreres i Danmark. 4. Kun kort eller Paypal. 5. Gyldighed: 90 dage 6.  Cash Out spil tæller ikke med i gennemspilningskravet 7. Regler & vilkår gælder.

Seneste indbyrdes kampe

OB: 7
Uafgjorte: 0
Nordsjælland: 3

Seneste opgør i Odense vandt Nordsjælland med 2-1

OB nyheder

OB har en del skader, hvor Casper Nielsen og Thomas Mikkelsen måske bliver klar. Derimod kan Jens Jakob Thomasen og Mohammed Fellah nok ikke forventes at blive klar til kampen.

Nordsjælland nyheder

Hos Nordsjælland er kun Ulrik Yttergård Jenssen ude med en skade.

Reklame

OB - FCN odds og spilforslag