via EkstraBladet Rabatkoder

OB – FC Midtjylland | Betting tips og optakt

19. august 2018 19:00 Nature Energy Park
OB V FC Midtjylland
TTTUTT
Sidste 6 kampe
VVVVUV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

OB – FC Midtjylland Optakt

Efter OB’s nederlag i Hobro skal de hjemme på Nature Energi Park i Odense forsøge at få point mod FC Midtjylland. Det bliver ikke nogen nem opgave for de stribede, for FCM har et rigtig godt tag på fynboerne med sejre i de seneste seks kampe.

Find din nye bookmaker her!

Læs vores tip

Selvom OB fik Jacob Barrett klar til kampen i Hobro, så kunne han ikke forhindre et kollektivt blackout midt i første halvleg. Det varede i 10 minutter, men så var OB også bagude med 0-3. Det hjalp ikke, at de spillede en glimrende anden halvleg for det endte med et nederlag på 2-3 til bundholdet.

FC Midtjylland har en travl periode med kvalifikation til Europa League oven i Superligaen. De spiller hjemme mod TNS tre dage før denne kamp, men med en 2-0 sejr i udekampen bliver det sikkert ikke den sværeste kamp de får. I deres kamp i Vejle viste ulvene også, at selv om de har spillet kamp midt på ugen, kan de godt holde niveauet i weekenden efter. Det viser, at fysikken er i orden hos mestrene. OB har helt sikkert ikke råd til at tage sig en blunder i denne kamp, det bliver svært nok endda, for FCM er kommet op i omdrejninger og går efter alle tre point.

Vores tip

Vores tip er spil på sejr til FC Midtjylland. Sådan som de to hold spiller på nuværende tidspunkt er der helt enkelt klasseforskel. For OB er det op af bakke, ikke mindst mentalt, efter en stribe negative resultater. Det er den værste start på sæsonen i 19 år og det er svært at få øje på hvordan de skal få det vendt i denne kamp. Omvendt er det meste lykkedes for FCM, bort set fra kvalifikationen til Champions League. Der er en positiv stemning i klubben og det giver spilleglæde og lyst til mere succes. Statistikken peger helt klart i retning af udesejr og odds 2.21 er absolut et spil værd.

Få op til 1.000 kr i velkomstbonus med Bwin

Seneste indbyrdes kampe

OB: 13
Uafgjort: 9
FC Midtjylland: 23

I de forudgående 45 opgør mellem OB og FCM har mestrene vundet halvdelen. Ni af sejrene er vundet på udebane. De seneste seks opgør er alle vundet med en samlet målscore på 12-1.

OB nyheder

OB har købt henter den 25-årige målmand Mandé Sayouba i den norske klub Stabæk, angiveligt fordi klubben vil være på forkant med situationen. Er Sten Grytebust på vej væk? Rygterne har svirret i et stykke tid.

FC Midtjylland nyheder

FCM havde noget mere besvær med TNS i Europa League end forventet. Men scoringer af Mayron George og to af Ayo Okosun sendte holdet videre til næste runde, hvor Malmø FF venter.

OB forventet startopstilling

Sten Grytebust, Kenneth Emil Petersen, Alexander Ludwig, Ryan Johnson Laursen, Jacob Barrett Laursen, Jeppe Tverskov, Janus Drachmann, Mathias Greve, Troels Kløve, Nicklas Helenius, Anders K. Jacobsen

FC Midtjylland forventet startopstilling

Jesper Hansen, Kian Hansen, Bubacarr Sanneh, Rasmus Nicolaisen, Mads Døhr Thychosen, Tim Sparv, Jakob Poulsen, Joel Andersson, Ayo Okosun, Paul Onuachu, Mikkel Duelund

Reklame

OB - FCM odds