via EkstraBladet Rabatkoder

OB – FCK | Kan OB udnytte hjemmebanefordelen til en sejr over de sultne løver?

5. august 2018 16:00 EWII Park
OB V FC København
TUTTVV
Sidste 6 kampe
IVVVUT
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

OB - FCK optakt

OB tager hjemme imod FCK søndag d. 5. august kl. 16.00. OB må finde sig i outsider rollen her efter at FCK i sidste runde viste mesterskabsspil hjemme mod AaB. OB måtte se sig besejret af Randers på udebane. FCK spiller torsdag Europa League kval mod Stjarnan, men det burde ikke kunne trætte dem særlig meget.

Find velkomsbonus og spil hos danske bookmakere her

Optakt og gratis betting tips

OB har bestemt ikke fået den start på sæsonen de kunne ønske sig, og så kommer netop FCK på besøg. Kan det blive værre? Måske er det godt nok der kommer en modstander, som ingen forventer man kan slå, for så kan der næppe være nerver på, og man har alt at vinde. Cheftræner Jakob Michelsen holder fast i, at OB har truppen til en placering i top 6. Så kan man da i hvert fald få svaret i denne kamp om de hører hjemme i denne kategori.

OB spiller egentlig meget okay, men der mangler farlighed foran målet, hvor holdet ofte vælger de forkerte beslutninger, eller også mangler afslutningerne kvalitet. Mod Randers var det Anders K Jacobsen og Mathias Jørgensen der startede i front. Nicklas Helenius og Rasmus Festersen blev skiftet ind sent i kampen og kunne ikke få hul på bylden. Så meget tyder på der er lidt krise på pladserne i angrebet.

FCK må have gået rundt med stort smil og høj cigarføring i denne uge efter den flotte sejr hjemme over AaB, som blev sat godt og grundigt til vægs i første halvleg af Dame N’Doye, der lavede et vaskeægte hattrick. På venstresiden kunne Fischer og andre let splitte det nordjyske forsvar, som lignede et U-19 hold.

Det var et mandskab på banen i søndags, som gav gode minder om et mesterhold. De dominerede i alle spillets faser, og det var godt at se en Bjelland, der havde fundet sit gode spil frem igen efter sin skade. Kunsten bliver nu for FCK at fastholde det gode på i de næste runder, så det ikke kommer til at fremstå som en enlig svale. Kampen torsdag mod Stjarnan bør ikke kunne volde FCK det store besvær. Ja de kan måske sætte en del reserver ind i den kamp, så de er friske til mødet med OB.

Vores tip

Over 2,5 mål. Det bliver en kamp med mange mål. FCK er i glimrende spillehumør, og OB er pisket til at komme frem på banen og få sikret sig tre point. Mon ikke OBs angribere formår at få scoret en enkelt gang, mens københavnerne nok skal stå for 2 eller flere. Over 2,5 mål kan findes til odds 1,72 hos Betfair.

Spil på over 2,5 mål til at blive scoret med velkomstbonus

Seneste indbyrdes kampe

De seneste møder fordeler sig således:
OB: 3
Uafgjort: 0
FCK: 7

Seneste møde i Odense endte med hjemmesejr på 1-0.

OB Team nyheder

Jonathan Harboe – fysisk ubehag
Mohammed Fellah – skadet
Thomas Mikkelsen – fysisk ubehag

FCK Team nyheder

Jonas Wind – skadet
Pieros Sotiriou – skadet

Reklame

OB - FCK odds og spilforslag