via EkstraBladet Rabatkoder

OB – Esbjerg: Kommer OB i modvind her?

11. november 2018 20:00 Nature Energy Park
OB V Esbjerg fB

All Unibet customers

BOOST DINE KOMBI-SPIL OP TIL 30% HVER UGE

18+, spillemyndigheden.dk
1. Kun pre-match spil på fodbold 2. Min. 3 kampe 3. Maks. indsats: 250kr. 4. Min odds: 1.40 5. Maks. ekstragevinster: 50.000 kr. 6. Regler & vilkår gælder
Flere regler & vilkår
VUUUVV
Sidste 6 kampe
UVVVUV
Udgivet d. Sidst opdateret 9. november 2018 @ 15:01

OB - Esbjerg optakt

OB er røget ind i en periode hvor sejrene er svære at finde. De formår ikke at lukke deres kampe og spiller i det hele taget som om de mangler troen på egen formåen. Inden denne kamp har OB mødt Hobro to gange og måske ser tingene noget lysere ud efter det.

Esbjerg har fået medvind på det seneste og de har på den måde lagt lidt afstand til midterfeltet. Med tre sejre på stribe indtager de tredjepladsen og kan med rette kalde sig et tophold i Superligaen.

Læs vores tip

Optakt og gratis betting tips

OB fik omsider den sejr de trængte til. 1-0 over Hobro på hjemmebane lyder ikke direkte overbevisende, men sejren kunne og burde have været større. Det er derfor stadig et OB mandskab der ikke formår at udnytte de muligheder de tilspiller sig. Det gik godt mod Hobro, men det holder ikke i længden. Jacob Michelsen er nødt til at finde frem til de spillere der kan holde hovedet koldt når det spidser til, både i angrebet og i forsvaret.

Esbjerg fortsætter med at lave gode resultater og holder godt fast i tredjepladsen i superligaen. De var ikke uheldige med at få det ene point mod FCM, men de bød mestrene god modstand og resultatet var ikke uretfærdigt. Selv om målet for Esbjerg i denne sæson er at undgå nedrykning, så er det tydeligt at resultaterne styrker troen på egne evner. Når det er sjovt at spille går det hele meget lettere.

Vores tip

Vores tip til kampen er spil på under 2,5 mål. OB er svære at slå på eget græs. De stå godt defensivt og lukker ikke mange mål ind. Til gengæld skal de bruge alt for mange chancer for selv at få scoret og det er der ikke noget der tyder på skulle være anderledes i denne kamp. Esbjerg har et godt tag på OB og der er også pæne chancer for at få point med hjem denne gang. Umiddelbart ligger det til uafgjort, men kampen kan nemt gå til en af siderne. Derfor anser jeg spillet på få scoringer som det mest oplagte i denne kamp.

Kom godt igang med startbonus fra Unibet op til 1500 kr.

Seneste indbyrdes kampe

Sejrene er jævnt fordelt i tidens løb, men Esbjerg har vundet 7 af de seneste 10 opgør. Heraf er tre vundet i Odense.

OB: 16
Uafgjort: 7
ESBJERG: 14

OB nyheder

Ryan Johnson Laursen var ikke med senest. Det er uklart hvor længe han er ude.

ESBJERG nyheder

Adnane Tighadouini og Kristian Riis er på skadeslisten.

Rafael van der Vaart er igen skadet og har meddelt, at han stopper karrieren med øjeblikkelig virkning.

Efter en lang skadespause har 21-årige Klaus Moesgaard endelig fået sin debut på Esbjergs midtbane.

Læs flere Superliga tips her…

Hobro – Vendsyssel

FC Midtjylland – Vejle

AaB – FCK

 

Reklame

OB - Esbjerg odds og spilforslag